13. juni 2021
Mens det fredag stod fast, at kommunens folkeskoler, privatskoler, ungdomsklub og SFO?er skulle lukke, er der skoletilbud som ikke er omfattet af den aktuelle nedlukning. Undtaget for nedlukningen er blandt andet kommunens specialskole, Lundevejsskolen. Arkivfoto
Mens det fredag stod fast, at kommunens folkeskoler, privatskoler, ungdomsklub og SFO?er skulle lukke, er der skoletilbud som ikke er omfattet af den aktuelle nedlukning. Undtaget for nedlukningen er blandt andet kommunens specialskole, Lundevejsskolen. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det betyder nedlukning for skolerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det betyder nedlukning for skolerne

Det er ikke alle elever, som er omfattet af den aktuelle nedlukning. Sårbare elever og elever i specialskoler og -klasser vil stadig kunne modtage undervisning.

Hørsholm - 10. maj 2021 kl. 06:23
Af Sophus Zarrs Soelberg

Mens det fredag stod fast, at kommunens folkeskoler, privatskoler, ungdomsklub og SFO'er skulle lukke, er der skoletilbud som ikke er omfattet af den aktuelle nedlukning. Det oplyser Hørsholm Kommune.

arrow Læs også: Appel fra gågaden: Tag en test og tjek i døren

Undervisningen vil for de fleste fra mandag foregå virtuelt - og forældre vil blive orienteret af skolerne om undervisningen. Undtaget for nedlukningen er dog kommunens specialskole, Lundevejsskolen, Læseklasserne på Vallerødskolen, Ungehusets spor 1 og 2 og børn med særlige behov, hvor det aftales med skolelederen.

Det betyder blandt andet, at skolerne vil tilbyde nødpasning til elever i 0. til 4. klasse, som har et særligt behov for det. Det kan være elever, hvor forældrene ingen muligheder har for at være hos barnet, ligesom det kan omhandle børn, som har særlige sociale eller pædagogiske behov, og som derfor har behov for at komme til nødpasning.

Skolerne skriver selv ud til forældre, om hvordan man kan tilmelde sit barn til nødpasning.

- Vi håber, at I i videst muligt omfang vil forsøge at finde pasning til jeres barn, mens skolen er nedlukket, skriver Hanna Bohn Vinkel, der er centerchef for Dagtilbud og Skole, i et brev til de forældre, som har børn i kommunens skoler.

For de elever, som kommer til nødpasning, gælder fortsat opfordringen til at lade sige teste to gange ugentligt, og der er fortsat tilbud om test på skolerne.

arrow Friske tal: Sådan udvikler smitten sig i Hørsholm
10. maj 2021 kl. 14:06 Opdateret: kl. 13:58
arrow Politikere: Nedlukningen er allerede gået for vidt
10. maj 2021 kl. 13:01 Opdateret: kl. 12:54
Hvor langt tror du Danmark når ved EM