5. august 2021
Der var glæde og omfavnelse hos Rungsted Hørsholm Floorball Klubs herrer, da de forleden endelig sikrede sig oprykning til landets bedste række. Foto: RHFK
gallery icon

Se billedserie

Der var glæde og omfavnelse hos Rungsted Hørsholm Floorball Klubs herrer, da de forleden endelig sikrede sig oprykning til landets bedste række. Foto: RHFK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De er tilbage i bedste række efter 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De er tilbage i bedste række efter 10 år

Rungsted Hørsholm Floorball Klub sikrede sig oprykning efter to sejre over Herlev

Hørsholm - 02. juni 2021 kl. 14:58
Af Morten Timm

Jublen er lige nu stor hos Rungsted Hørsholm Floorball Klubs herrehold efter de i et par intense oprykningskampe mod Herlev FC endelig sikrede sig en plads i landets bedste række, Select Floorball Liga Øst.

arrow Læs også: Oprykkere fortsætter forstærkning

Man skal helt tilbage til sæsonen 2010/2011, før den lokale floorballklub sidst var at finde i den øverste liga.

Det lykkedes Rungsted Hørsholm FK at vinde begge oprykningsopgør mod Herlev FC. Det første slag 6-4 i Herlev efter mange nærkampe og et duelpræget spil.

FAKTA om Select Floorball Liga
  • Select Floorball Liga Herrer er den bedste række i Danmarksturneringen og her de mest intense kampe spilles - og den største prestige vindes.
  • På herresiden spilles et grundspil i to regionale rækker øst og vest med hver 6 hold. Efter nytår opdeles de i et landsdækkende mellemspil med de 3 bedste hold fra hver række, som spiller om de fire semifinale pladser og de øvrige hold i et regionalt nedrykningsspil med de 2 bedste hold fra hver af de to 1. divisioner.
  • Semifinalerne afvikles i marts/april - og der spilles bedst af tre kampe.
  • Finalen afgøres over én kamp i forbindelse med Floorball Danmarks store finalearrangement - Superfinale. Der spilles ingen bronzekampe.
Sikker sejr

På hjemmebanen var sejren mere overbevisende, selv om der blevet kæmpet hårdt fra begge hold i en kamp, der bød på mange kontraløb fra begge sider.

Kampens betydning blev i løbet af anden periode meget tydelig, og først med syv minutter igen blev kampen reelt lukket, da Rungsted-Hørsholms Valdemar Jarløv pludselig var helt fri foran Herlevmålet og sendte bolden i kassen til 5-1. To minutter efter cementerede topscorer Alexander Tritsaris (fire mål) sejren, da han gjorde det til slutresultat 6-1, så den endelige oprykning var i hus.

Rungsted Hørsholm Floorball-spillerne måtte kæmpe hårdt mod Herlev FC for at sikre sig oprykningspladsen til den bedste liga. Foto: Rungsted Hørsholm Floorball Klub

arrow Sommercamp for drenge og piger
17. juni 2021 kl. 16:35 Opdateret: kl. 16:20
arrow Oprykkere henter forstærkning i udlandet
13. juni 2021 kl. 06:44 Opdateret: kl. 14:22
arrow Lokal klub til tops: Vi har landets største ungdomsafdeling
03. maj 2021 kl. 17:30 Opdateret: kl. 17:17
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?