12. april 2021
Filippa Coster-Waldau spiller hovedrollen som den 16-årige Louise i Viaplays kommende tv-serie "Hvad med Monica", der handler om voldtægt, skyld og forelskelse. Foto: Nikolaj Lok
gallery icon

Se billedserie

Filippa Coster-Waldau spiller hovedrollen som den 16-årige Louise i Viaplays kommende tv-serie "Hvad med Monica", der handler om voldtægt, skyld og forelskelse. Foto: Nikolaj Lok
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Datter til verdenskendt filmstjerne filmer i Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Datter til verdenskendt filmstjerne filmer i Hørsholm

Genbrugsbutikken Madam Blå i Cirkelhuset i Hørsholm var forleden invaderet af et filmhold, der er i gang med en ny Viaplay-serie 'Hvad med Monica', der har Filippa Coster-Waldau

Hørsholm - 06. april 2021 kl. 18:34
Af Morten Timm

Fredag før påske var ikke en helt almindelig dag hos antikvitets- og genbrugsbutikken Madam Blå i Cirkelhuset.

arrow Læs også: 841 Hørsholm-børn deltager i den store affaldsindsamling

For indehaver Kristin Arendt havde forretningen fuld af skuespillere, kamera-, lyd- og andre filmfolk.

Madam Blå var nemlig 'hyret' til at være kulisse i en ny tv-serie 'Hvad med Monica', som produceres af Nimbus Film for Viaplay Original.

Voldtægt og skyld

Filippa Coster-Waldau - datter af skuespillerparret Nikolaj og Nukâka Coster Waldau - spiller hovedrollen i serie 'Hvad med Monica', der består af otte episoder og skildrer en gruppe teenagere i tiden efter en uopklaret forbrydelse, som ekkoer langt ind i skolegården.

Verdensstjernens datter spiller den 16-årige Louise hvis liv vendes på hovedet, da bedsteveninden, Monica, bliver voldtaget til en fest, som Louise forlod hende til.

Tynget af skyld og opsat på at gøre alt godt igen, går Louise egenhændigt i gang med at lede efter gerningsmanden. Da det viser sig, at gerningsmanden måske skal findes indenfor deres egen vennegruppe, bliver det dog kompliceret

Genbrugsbutikken Madam Blå i Cirkelhuset havde før påske lukket en hel dag. Ikke på grund af coronarestriktioner, men fordi et filmhold fra Viaplay var på besøg for at lave optagelser til en ny tv-serie. Foto: Morten Timm

Krimi og podcast

For alle har hemmeligheder, forbudte følelser og drifter, og ingen kan reduceres til at være enten udelukkende onde eller gode - heller ikke Louise. Hun har nemlig forelsket sig i den mystiske outsider, Thais, og da det pludselig er ham, der anklages for voldtægten, tvinges hun til at vælge: Skal hun pligtskyldigt tage Monica og vennernes parti, eller skal hun gå imod strømmen, følge sit hjerte og forsvare Thais, som hun mener er uskyldig?

"Med seriens fokus på at belyse kompleksiteten i valg og dertilhørende konsekvenser bliver 'Hvad med Monica' et rørende og suspensefuldt portræt af de afgørende teenageår, hvor det sociale spil dominerer alt," udtaler Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer hos NENT Group i en pressemeddelelse.

Hun kalder tv-serien en klassisk coming-of-age-historie fortalt som krimi og som bygger på den populære og prisbelønnede podcast 'Det med Liv' skrevet af Julie Budtz Sørensen, der ligeledes er hovedforfatter på serien.

Premiere senere i år
Udover Filippa Coster-Waldau ses blandt andre Maja Thiele, Jack Depaiva Pedersen, Hans Christian Lønstrup, Merle Filukka Høeg, kendt fra DR Ultras 'Over grænsen' samt Vilmer Trier Brøgger og Isabella Hansen, der begge er kendt fra TV2's serie 'PULS' på rollelisten.

'Hvad med Monica' instrueres af Nils Holst-Jensen, og serien forventes at få premiere på Viaplay i slutningen af i år.

To store busser fra Nimbus Film var parkeret foran Madam Blå i Cirkelhuset. Foto: Morten Timm

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?