2. juli 2020
Jeg kan stadig ikke helt præcist pege på, hvad det var, han gjorde, men det lykkedes, fortæller Klaus Ebbesen, der i 2015 endte med at købe tre falske Armani-jakkesæt for 1450 kroner. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
gallery icon

Se billedserie

Jeg kan stadig ikke helt præcist pege på, hvad det var, han gjorde, men det lykkedes, fortæller Klaus Ebbesen, der i 2015 endte med at købe tre falske Armani-jakkesæt for 1450 kroner. Foto: Sophus Zarrs Soelberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Da Klaus købte falske Armani-jakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da Klaus købte falske Armani-jakker
Hørsholm - 21. februar 2019 kl. 06:27
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg var slet ikke indstillet på at købe noget af ham. Jeg ved da bedre. På en eller anden måde fik han mig alligevel overbevist.

arrow Læs også: Armani-manden huserer igen

Klaus Ebbesen holder en kort pause, inden han tilføjer:

- Han slog min mistænksomhed fra.

Da Klaus Ebbesen, tidligere borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Hørsholm, læste Frederiksborg Amts Avis den 6. februar, blev hans opmærksomhed vakt. Her kunne han nemlig læse om en svindler, der dagen inden havde narret en 51-årig mand fra Hørsholm til at betale flere tusind kroner for et falsk Armani-jakkesæt - en situation, som Klaus Ebbesen selv stod i tilbage i 2015, hvor han blev narret under lignende omstændigheder.

- Det må være ham, lyder det fra Klaus Ebbesen.

Den tidligere borgmesterkandidat var i 2015 på vej henover parkeringspladsen ved Hørsholm Midtpunkt, da han mødte en fremmed mand, der udgav sig for at arbejde for det italienske modetøjsfirma Armani.

Manden fortalte, at han skulle videre til Norge, han var faktisk på vej til lufthavnen, og derfor skulle han af med flere Armani-jakkesæt, der ikke kunne komme med på turen. På parkeringspladsen mødte han tilfældigvis Klaus Ebbesen, og så kunne de jo lave en god handel, lod den fremmede mand forstå.

- Jeg ville slet ikke købe noget af ham. I sådan en situation skal man bare sige nej, og det vidste jeg jo godt, fortæller Klaus Ebbesen.

Alligevel faldt de to i snak.

- Han havde en særlig udstråling, erindrer Klaus Ebbesen, der i dag er 72 år gammel.

- Han var meget overbevisende, og han virkede troværdig. Han fik mig til at slappe af, så jeg sænkede paraderne. Jeg kan stadig ikke helt præcist pege på, hvad det var, han gjorde, men det lykkedes, tilføjer Klaus Ebbesen, der endte med at købe tre falske Armani-jakkesæt for 1450 kroner. At de var falske, opdagede han først, da han senere på dagen kiggede nærmere på varemærket.

- Jeg skulle have været mere standhaftig og bare sagt, at jeg ikke havde tid. Da vi først begyndte at tale sammen, havde han mig på krogen, forklarer den tidligere borgmesterkandidat, der understreger, at manden var særdeles veltalende.

Gennem den seneste tid har der været en række anmeldelser af en mand, der efter samme opskrift forsøger at sælge falske jakkesæt - og lykkedes med det i visse tilfælde - rundt omkring i Nordsjælland. Om det er den samme mand, kan af gode grunde ikke fastslås, men fremgangsmåden er velkendt af politiet.

- Hvis det er for godt til at være sandt, skal man lige tænke sig om en ekstra gang. Man bør ikke handle med folk, man ikke kender, som man møder på gaden, lyder det fra politikommissær Martin Bakke fra Nordsjællands Politi.

Der har i den foregående måned været anmeldelser om en såkaldt »Armani-mand« i både Hørsholm, Birkerød, Kalundborg, Jyderup, Nærum og Holbæk.

arrow Tøjsælger fortsat på spil
21. februar 2019 kl. 12:25 Opdateret: kl. 12:25
arrow To anmeldelser om »Armani«-mand
18. februar 2019 kl. 12:23 Opdateret: kl. 12:23
arrow Armani-manden på spil igen-igen
14. februar 2019 kl. 16:14 Opdateret: kl. 16:14
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?