17. april 2021
Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg (V) har ingen planer om at lukke Udrejsecenter Sjælsmark. Foto: Allan Nørregaard
Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg (V) har ingen planer om at lukke Udrejsecenter Sjælsmark. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF vil spærre udviste børn inde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF vil spærre udviste børn inde
Hørsholm - 30. november 2017 kl. 04:01
Af Anna Törnqvist Jensen

Dansk Folkeparti mener, at alle, der opholder sig i et af landets to udrejsecentre, skal frihedsberøves. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi ser gerne, at man frihedsberøver de personer, der opholder sig på udrejsecentrene, siger partiets udlændingeordfører Martin Henriksen, der ikke lægger skjul på, at det også skal gælde de familier med børn, der opholder sig på udrejsecentret på den tidligere Sjælsmark Kaserne:

- Folk skal være frihedsberøvet, og det gælder alle. Man kan se på undtagelser for børn, men som udgangspunkt er det vores holdning, at opholder man sig på et udrejsecenter, skal man frihedsberøves, siger han.

Udlændinge- og Integrationsminister Inger Støjberg (V) afviser ikke umiddelbart forslaget.

- Jeg er klar til at gå helt til grænsen. Vi har allerede strammet mest muligt inden for rammerne af vores internationale forpligtelser, men vi kigger løbende på, om vi kan gøre mere for at få flere frihedsberøvet. Det handler bl.a. om at få slået hul på udsendelse til de lande, som i dag er vanskelige at samarbejde med, siger ministeren, og tilføjer, at Udlændingestyrelsen løbende overvejer, hvordan man mest hensigtsmæssigt indkvarterer afviste asylansøgere.

- Men jeg vil dog understrege, at jeg ikke har planer om at lukke Udrejsecenter Sjælsmark, siger Inger Støjberg.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?