2. juni 2020
Administrationen i Hørsholm agerer loyalt ud fra hensynet ti borgerne, understreger Hørsholms borgmester, Morten Slotved (K) i dette svar til den tidligere borgmester i Hørsholm, Uffe Thorndahl, der i lørdagsavisen angreb kommunen. Foto: Kenn Thomsen
Administrationen i Hørsholm agerer loyalt ud fra hensynet ti borgerne, understreger Hørsholms borgmester, Morten Slotved (K) i dette svar til den tidligere borgmester i Hørsholm, Uffe Thorndahl, der i lørdagsavisen angreb kommunen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DEBAT: Eks-borgmester taler mod bedre vidende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DEBAT: Eks-borgmester taler mod bedre vidende
Hørsholm - 09. maj 2019 kl. 09:05
Af Morten Slotved (K), Borgmester i Hørsholm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I en artikel i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 4. maj viderebringes et angreb fra tidligere Hørsholm-borgmester Uffe Thorndahl på den administration som jeg står i spidsen for i Hørsholm Kommune, og faktisk også den administration som Uffe Thorndahl i sin tid selv stod i spidsen for.

Uffe Thorndahl må tale mod bedre vidende når han udtaler, at Hørsholm Kommunes administration lyver om den sagsfremstilling, som Kommunalbestyrelsen fik i forbindelse med sagen om vejadgang til Thorkild Gruelunds værtshus. Sådan forholder det sig selvfølgelig ikke, og det kan alle ved selvsyn se i dokumentet, der danner grundlag for Hørsholm Kommunes beslutning om at indbringe sagen for Overtaksationskommissionen. Deri kan man læse administrationens fagligt juridiske anbefaling til næste skridt i sagen, som gik på at anke til Overtaksationskommissionen - en anbefaling, der udelukkende er begrundet i at forvalte borgernes skattekroner sagligt og korrekt.

Sagsfremstillingen ligger i øvrigt frit tilgængelig på horsholm.dk - søg blot på taksationskommission og beslutning.

Det er endvidere Hørsholm Kommune, der i overensstemmelse med kommunalbestyrelsens retningslinjer har indstillet Thorkild Gruelund til Dannebrogordenen, ikke Det Konservative Folkeparti, som Uffe Thorndahl citeres for at sige. Den indstilling står kommunen ved, for Thorkild Gruelund har gennem sine 25 år som kommunalbestyrelsesmedlem ydet en væsentlig indsats for Hørsholm Kommune, som den aktuelle eksklusion naturligvis ikke ændrer på.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?