14. april 2021
De er glade for igen at kunne holde åbent: Niclas Lundsgaard, Anders Gadegaard, Gitte Bull og Martin Høier. Foto: Fred Jacobsen
De er glade for igen at kunne holde åbent: Niclas Lundsgaard, Anders Gadegaard, Gitte Bull og Martin Høier. Foto: Fred Jacobsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Coronapausen har været en øjenåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Coronapausen har været en øjenåbner

Herremodeforretningen Daniel i gågaden har brugt nedlukningen til at finde nye veje

Hørsholm - 02. marts 2021 kl. 16:15
Af Fred Jacobsen

Mandag den 1. marts var det præcist 28 år siden Anders Gadegaard for første gang stod i Daniel, den eksklusive modebutik i gågaden i Hørsholm.
Og på nær en dag et år siden, Daniel flyttede længere op ad gågaden til større lokaler end dem ved Apotekertorvet.
For blot at blive lukket ned første gang bare godt en måneds tid senere.

arrow Læs også: SE BILLEDERNE: Pop-up i apoteket fik shopperne på gaden

Dagen var også en tilbagevenden til noget, der ligner en almindelig hverdag med kunder, der kommer ind i butikken og skal serviceres.

"Jeg er lykkelig for at kunne åbne igen," siger Anders Gadegaard, mens medarbejderen fra Ø Butikken, skråt over for Daniel på den anden side af gågaden, vifter med Dannebrog og råber et tillykke med åbningen over til Anders.

Ø Butikken har kunnet holde åben igennem den seneste nedlukning. Den har ikke betydet, at man i Daniel har ligget på den lade side.

Lovende webshop

"Vi har fået etableret en webshop, som vi ikke havde før, og er nået ud til kunder fra andre landsdele - og det sydlige Sverige ser også lovende ud," fortæller Anders Gadegaard.

Han har i mellemtiden tilknyttet Niclas Lundsgaard og hans virksokmhed Reach til forretningen på halv tid for at udbygge webdelen yderligere.

"Det har været noget af en øjenåbner for os," siger Gadegaard.

Tæt på normal hverdag

Han skal have omkring ti m² til hver kunde. Det betyder, at der med fire-fem medarbejdere på arbejde kan være 26 personer i forretningen.

"Det ligner en normal hverdag. Det er sjældent, at der er så mange inde hos os på én gang," forklarer Anders Gadegaard.

Sprit otte steder

Helt så normal er hverdagen så heller ikke: Den begynder med at gøre toiletter rene, spritte overflader af, kasseapparater og betalingskortterminal.

"Der er håndsprit 8 steder i butikken. Og vi har regler for alt, endda hvor en kunde skal stå," lyder det fra Anders Gadegaard.

arrow Uvisheden det værste: Skønt at se og tale med kunderne igen
02. marts 2021 kl. 15:12 Opdateret: kl. 16:32
arrow Genåbningsglæde: Vi er så rørt over kunderne
02. marts 2021 kl. 07:29 Opdateret: kl. 09:17
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?