25. oktober 2021
Ugebladet og Frederiksborg Amts Avis inviterer til møde med alle spidskandidater den 2. november i Trommen. Her et billede fra et valgmøde på Rungsted Gymnasium ved valget i 2017.
Ugebladet og Frederiksborg Amts Avis inviterer til møde med alle spidskandidater den 2. november i Trommen. Her et billede fra et valgmøde på Rungsted Gymnasium ved valget i 2017.
Foto: Morten Timm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byens medier udfordrer vælgere og kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byens medier udfordrer vælgere og kandidater

Ugebladet og Frederiksborg Amtsavis inviterer til stort vælgermøde i Trommen

Opdateret 14. oktober 2021 kl. 10:16
Hørsholm - 13. oktober 2021 kl. 17:39

I hvilket toneleje kommer den ny kommunalbestyrelse til at tale sammen efter nu snart fire år, hvor tonen til tider har været hård? Så hård, at Hørsholm mere eller mindre er blevet landskendt for, at her har de det ikke så godt med hinanden?

arrow Læs også: Analyse: Meget skal gå skævt for den begejstrede borgmester

Bliver byudvikling igen et tema, hvor der bliver snakket om fortætning og høje bygninger? Hvordan kommer stationsområdet i Kokkedal til at se ud?

Og hvad med de ældre borgere? Finder de nyvalgte sammen om forhold, der gør Hørsholm til stedet, hvor det er godt at bo hele livet?

Borgmesterkamp

Ikke mindst: Går Morten Slotved (K) ind i sin fjerde periode som borgmesteren, der gerne vil begejstre? Eller bliver det Ann Lindhardt (V) eller Svend Erik Christiansen (S) med ti års borgmestererfaring i baglommen?

Nogle af de svar kan du måske få, når Sjællandske Medier - Ugebladet Hørsholm og Frederiksborg Amts Avis - inviterer til vælgermøde med samtlige ti spidskandidater tirsdag den 2. november i kulturhus Trommens store sal.

Dem kan du møde

Du kan på aftenen møde Ann Lindhardt, Venstre, Stine Darmer, Liberal Alliance, Svend Erik Christiansen, Socialdemokratiet, Morten Slotved, Konservative, Erik Rosenkrantz Fuglsang, Nye Borgerlige, Thorkild Gruelund, SocialKonservative, Henrik Klitgaard, Radikale, Louise Zabel, Socialistisk Folkeparti, Glen Madsen, Dansk Folkeparti, og Stig Grenov, Kristendemokraterne.

Hatten går rundt

Ud over spørgsmål fra salen vil vi også opfordre til at skrive et spørgsmål til én eller flere kandidater på en lap papir med dit navn på. Vi har nemlig tænkt os at lade hatten gå rundt og trække nogle af spørgsmålene undervejs.

Så: Sæt kryds i kalenderen tirsdag den 2. november klokken 18. For da skal du til vælgermøde i Trommen sammen med os!

- fred.

arrow Jubel hos de blå: Venstre vinder valg efter tæt løb
18. oktober 2021 kl. 11:50 Opdateret: kl. 17:37
arrow VU: »Venstre i Hørsholm har plads til forbedring«
23. september 2021 kl. 12:56 Opdateret: kl. 12:03
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?