15. april 2021
Hos Bog & idé i Hørsholm har ejerne investeret 200.000 kroner i nyt nummersystem, som gør det nemmere og mere coronatrygt for både kunder og personale. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Hos Bog & idé i Hørsholm har ejerne investeret 200.000 kroner i nyt nummersystem, som gør det nemmere og mere coronatrygt for både kunder og personale. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butik bruger formue på corona-sikkerhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butik bruger formue på corona-sikkerhed

Med en sekscifret investering i et nyt nummersystem kan der passes ekstra godt på kunder og ansatte her under corona-krisen, oplyser Bog & idé-direktør Peter Bergman

Hørsholm - 27. november 2020 kl. 06:25

Med flere store handelsdage - de netop overståede 'Black Days' og ikke mindst julehandlen - er det vigtig for Bog & idé, at kunderne kan være corona-trygge, når de handler i forretningen i Gågaden. Samtidig skal personalet også trygt kunne komme på arbejde.

arrow Læs også: Se de mange nye navneforslag til Apotekertorvet: Har du et bud?

Det er baggrunden for, at Peter Bergman, direktør og indehaver af Bergman Bog&idé ApS, nu har investeret 200.000 kroner alene i Hørsholm-butikken i et helt nyt nummersystem, der både skal sprede kunder ud i butikken, styre køen ved kasserne samt en give en bedre og mere tryg kundeoplevelse. Systemet kendes fra apotekerne.

"Vores tanke og idé med dette ekstra tiltag er, at vores kunder skal kunne komme i vores butikker og trygt cirkulere rundt i vores butik og foretage deres indkøb og enten straks eller undervejs på sin indkøbstur gå til nummerstanderen og trække et nummer for at blive ekspederet ved kassen", fortæller Peter Bergman i en pressemeddelelse.

Klik og afhent-knap

Resultatet skulle gerne blive, at køen ved kasserne bliver begrænset og med mulighed for at holde mere afstand samt en generel hurtigere ekspeditionstid.

"De kunder, der har handlet i vores web-shop, vil også med fordel kunne tage 'Klik og afhent'-nummer og hurtigt få deres varer udleveret. Det begrænser kø og opholdstid i butikken," tilføjer Peter Bergman.

Samlet set investerer Bergman Bog&idé ApS en halv million kroner i det nye system i alle deres tre Bog & idé/Legekæde-butikker, henholdsvis i Helsingør, Frederikssund og Hørsholm.

Peter Bergman, direktør og indehaver af Bergman Bog&idé ApS, der driver tre Bog & idé/Legekæden-butikker i henholdsvis Hørsholm, Helsingør og Frederikssund. Pressefoto

arrow Vild verdensrekord: 31 børn i dribletur på 30 km
23. februar 2021 kl. 07:15 Opdateret: kl. 07:20
arrow Slut med springvand: Derfor vil politikerne nu sætte prop i
12. februar 2021 kl. 09:52 Opdateret: kl. 10:52
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?