12. december 2017
Anders Vestergaard (LA).
Anders Vestergaard (LA).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Budgetforslag med skattelettelser var upopulært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Budgetforslag med skattelettelser var upopulært
Hørsholm - 10. oktober 2017 kl. 08:29
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var Liberal Alliance mod resten af kommunalbestyrelsen i Hørsholm, da 17 ud af 19 medlemmer i kommunalbestyrelsen mandag aften besluttede at vedtage budgetforliget. Samtidig fremlagde Liberal Alliance, der som de eneste står uden for budget 2018-2021, et alternativt budget, som dog fik drøje hug af partiets politiske modstandere.

- Vi forlod budgetforhandlingerne blandt andet på grund af manglende lettelser på kommuneskatten, grundskylden og dækningsafgiften, men der er også andre områder, hvor der ifølge Liberal Alliance bør prioriteres anderledes. Det er ikke politikerne og administrationen, der skal drive kulturen. Vi ønsker initiativretten tilbage til de frivillige, og vi har fundet besparelser for syv millioner kroner om året på Trommen, som vi hellere vil bruge på daginstitutionsområdet. Vi har fundet administrative besparelser på cirka 10 millioner kroner om året, sagde Liberal Alliances Anders Vestergaard, der også gav udtryk for, at partiet gerne ville prioritere skoler og daginstitutioner.

Men partiets budget mødte altså kritik fra flere sider.

- Jeg undrer mig noget, når jeg ser på Liberal Alliances budgetforslag. I har rigtig nok sparet syv millioner kroner på kulturen, men de er gået direkte til skattelettelser. I vil give 57 millioner kroner mindre til skolerne end budgetforligspartierne. Med Liberal Alliance har man nedlagt kulturen og lavet det hele om til skattelettelser, lød det fra borgmester Morten Slotved (K).

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk