22. oktober 2019
Problemet ved at sende kriminelle til Udrejsecenter Sjælsmark er, ifølge Morten Slotved (K), at man ved at placere de afviste, kriminelle asylansøgere på Udrejsecenter Sjælsmark skaber forudsætningerne for en meget uheldig påvirkning. 

Foto: Kenn Thomsen
Problemet ved at sende kriminelle til Udrejsecenter Sjælsmark er, ifølge Morten Slotved (K), at man ved at placere de afviste, kriminelle asylansøgere på Udrejsecenter Sjælsmark skaber forudsætningerne for en meget uheldig påvirkning. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester om Sjælsmark: Det skriger til himlen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester om Sjælsmark: Det skriger til himlen
Hørsholm - 15. juni 2019 kl. 04:00
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hørsholms borgmester Morten Slotved (K) retter nu skarp kritik mod et nyt forslag, der har bragt Udrejsecenter Sjælsmark i spil som midlertidigt opholdssted for afviste, kriminelle asylansøgere.

Som led i regeringsforhandlingerne vil Radikale Venstre fjerne børnefamilierne fra Udrejsecenter Sjælsmark, og kriminelle, afviste asylansøgere kan i stedet bo på centret i en periode, indtil de bliver udstyret med fodlænker.

Problemet er bare, forklarer Morten Slotved, at man ved at placere de afviste, kriminelle asylansøgere på Udrejsecenter Sjælsmark skaber forudsætningerne for en meget uheldig påvirkning.

- Det er som om, de ikke har tænkt på, at Udrejsecenter Sjælsmark ligger lige op af Center Sandholm, lyder det fra borgmesteren med henvisning til, at Center Sandholm er Danmarks modtagecenter for alle nye asylansøgere.

- Hvis man gider at tage sig lidt sammen og faktisk tage ud og se på centeret, så ser man jo, at de to centre i virkeligheden er ét. Beboerne går frem og tilbage, lyder det fra Morten Slotved, der er bekymret for, at de afviste, kriminelle asylansøgere kan have en uheldig påvirkning på de nytilkomne asylansøgere.

- Er dét det første, de skal møde i Danmark, spørger borgmesteren frustreret.

Flere beboere fra området omkring udrejsecenteret udtrykker ligeledes utryghed i forbindelse med forslaget.

Læs mere i dagens udgave af Frederiksborg Amts Avis.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede