26. marts 2019
Morten Slotved (K) kunne ved årsskiftet hænge borgmesterkæden om halsen endnu engang, og kommunalbestyrelsens nestor Thorkild Gruelund (K) stod for den officielle tjans. Men borgmesteren forudser, at denne periode bliver hans sværeste. Foto: Lars Sandager Ramlow
Morten Slotved (K) kunne ved årsskiftet hænge borgmesterkæden om halsen endnu engang, og kommunalbestyrelsens nestor Thorkild Gruelund (K) stod for den officielle tjans. Men borgmesteren forudser, at denne periode bliver hans sværeste. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester: Jeg står over for min sværeste periode

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester: Jeg står over for min sværeste periode
Hørsholm - 07. juli 2018 kl. 05:01
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med ti nye ansigter blandt kommunalbestyrelsens 19 medlemmer, og en valgkamp i efteråret sidste år, hvor partierne tørnede voldsomt sammen, ser borgmester Morten Slotved (K) nu sin nuværende tredje valgperiode som borgmester som sin hidtil sværeste. Den nye kommunalbestyrelse byder nemlig på nye udfordringer, vurderer borgmesteren, som sammen med Frederiksborg Amts Avis har kastet et blik på det første halve år i den nye kommunalbestyrelse.

- Den oplevelse af, at folk kigger fremad og gerne vil have noget ud af denne valgperiode, har ikke indfundet sig endnu. Det er en af de udfordringer, jeg som borgmester er overrasket over og tager meget seriøst, siger borgmesteren og fortsætter:

- Jeg tror, denne periode kommer til at kræve meget mere håndtering af enkeltpersoner og ledelse af kommunalbestyrelsen. Det har jeg ikke været vant til at skulle håndtere, og det er faktisk en svær opgave. Men jeg ser også frem til den udfordring.

Ifølge Morten Slotved består udfordringerne i, at der generelt er en del mistillid til kommunen, ligesom linjerne er blevet trukket skarpt op.

Selvom det første halve år har budt på nye udfordringer for borgmesteren og et nyt persongalleri at forholde sig til, fastholder han, at der er et godt samarbejdsklima i kommunalbestyrelsen.

- De politikere, der er blevet valgt ind i den nuværende kommunalbestyrelse, ønsker en tættere dialog med borgerne, og det hilser jeg meget velkommen. Det er en god vinkel, og jeg kan se, det også er noget, udvalgsformændene har taget til sig. Vi kommer til at have langt mere borgerinvolvering, og det, tror jeg, er rigtig sundt for demokratiet, så vi får knyttet borgerne endnu tættere til Hørsholm Kommune, siger borgmesteren.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede