19. september 2019
Folket valfartede til, da kommunen inviterede til borgermøde om fremtidens ældrepolitik »Hørsholm hele livet« i Hørsholm Hallen mandag aften. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Folket valfartede til, da kommunen inviterede til borgermøde om fremtidens ældrepolitik »Hørsholm hele livet« i Hørsholm Hallen mandag aften. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgerne valfartede til, da fremtiden kom på tale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgerne valfartede til, da fremtiden kom på tale
Hørsholm - 19. marts 2019 kl. 19:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folket valfartede til, da kommunen inviterede til borgermøde om fremtidens ældrepolitik »Hørsholm hele livet« i Hørsholm Hallen mandag aften. Til mandagens møde var der fokus på konkrete initiativer i den kommende ældrepolitik. Initiativer, som kommunen ville drøfte med byens borgere.

Og borgerne ville være med. Det viste et imponerende fremmøde, hvor mellem 250 og 300 borgere havde taget turen til Hørsholm Hallen.

- Det var usædvanlig flot, siger Thorkild Gruelund (K), der er medlem af kommunalbestyrelsen i Hørsholm og formand for Ældreudvalget. Han fortsætter:

- Det er et af de bedste borgermøder, jeg har oplevet. De fremmødte i salen var virkelig med, og det blev en god oplevelse, fortæller udvalgsformanden, der også selv var med til at diskutere mulige, konkrete tiltag for fremtidens ældrepleje, da han blandt andet drøftede fremtidens brug af velfærdsteknologi med de fremmødte.

Til borgermødet kunne de fremmødte blandt andet høre Ældre Sagens direktør, Bjarne Hastrup, og forhenværende direktør for Institut for Folkesundhed, Finn Kamper-Jørgensen, som kommenterede ældrepolitikken, som den foreligger i det første udkast.

Efterfølgende fik de fremmødte borgere selv lejlighed til at komme med deres egne, konkrete bud på, hvilke initiativer og forslag, som ældrepolitikken skal rumme fremover.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 20. marts.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede