10. december 2019
I august inviterer Hørsholm Kommune til borgermøde om fremtiden for Rungsted Kyst stationsområde. 

Arkivfoto
I august inviterer Hørsholm Kommune til borgermøde om fremtiden for Rungsted Kyst stationsområde. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgermøde om plan for Rungsted Kyst stationsområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgermøde om plan for Rungsted Kyst stationsområde
Hørsholm - 12. august 2019 kl. 11:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 15. august inviterer Hørsholm Kommune til borgermøde vedrørende den aktuelle udviklingsplan for Rungsted Kyst stationsområde.

Økonomiudvalget besluttede på et møde den 20. juni, at der skal afholdes et borgermøde om udkastet til den aktuelle udviklingsplan for Rungsted Kyst stationsområde forud for en politisk vedtagelse af planen. Formålet med mødet er at drøfte de foreløbige politiske prioriteringer vedrørende de kommunale ejendomme i området, herunder Ulvemosehuset, Fritidshuset og Rungsted Skole.

På Økonomiudvalgsmødet blev det besluttet, at Ulvemosehuset skal fortsætte som daginstitution uden udbygning, og det blev besluttet, at der skal etableres en daginstitution med vuggestue og børnehave på Rungsted Skoles matrikel. Det undersøges, om der er alternativer til den i udviklingsplanen anviste placering.

Samtidig blev det i økonomiudvalget besluttet, at ejendommen med fritidshuset skal udbydes til salg på baggrund af en rammegivende lokalplan.

Økonomiudvalget ønsker at hører borgernes input til udviklingsplanen og de ovenstående politiske prioriteringer, inden der kan træffes en politisk beslutning om udviklingsplanen. Udviklingsplanen er en strategisk plan for områdets langsigtede udvikling og består af et hovedgreb, strategier og muligheder for udvikling af enkelte delområder.

Mødet afholdes torsdag den 15. august fra klokken 17 til 18.30 i Rådhusets Kantine på Ådalsparkvej 2. Der er indgang via hovedindgangen ved Borgerservice.

Man kan tilmelde sig borgermødet på følgende link: www.horsholm.dk/tilmelding.

Det er fortsat muligt at holde sig orienteret om projektet på hjemmesiden: www.rungstedkyst.horsholm.dk.

grafik køb billede