25. januar 2021
På vegne af Lions Børnehuses bestyrelse har Hørsholm Kommune indgivet politianmeldelse vedrørende økonomiske uregelmæssigheder på det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse. Foto: Lars Skov
På vegne af Lions Børnehuses bestyrelse har Hørsholm Kommune indgivet politianmeldelse vedrørende økonomiske uregelmæssigheder på det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse. Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnehuse meldt til politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnehuse meldt til politiet
Opdateret 09. december 2016 kl. 16:19
Hørsholm - 09. december 2016 kl. 15:38
Af Anna Törnqvist Jensen

På vegne af Lions Børnehuses bestyrelse har Hørsholm Kommune indgivet politianmeldelse vedrørende økonomiske uregelmæssigheder på det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse. Det oplyser Hørsholm Kommune i en pressemeddelelse. Derudover iværksættes en ekstraordinær revision og fire medarbejdere fra Lions Børnehuse er fritaget for tjeneste.

arrow Læs også: Overforbrug stod på i flere år

Hørsholm Kommune har i sit almindelige løbende tilsyn med det selvejende daginstitutionsområde Lions Børnehuse konstateret økonomiske uregelmæssigheder, fremgår det af pressemeddelelsen. De økonomiske uregelmæssigheder er nu ved at blive undersøgt, og sagen er politianmeldt. Som konsekvens har Hørsholm Kommune på vegne af Lions Børnehuses bestyrelse fritaget fire medarbejdere fra Lions Børnehuse for tjeneste.

- Da det er personalesager, og der er indgivet politianmeldelse, har Hørsholm Kommune ikke mulighed for at sige mere på dette tidspunkt i processen, oplyser kommunen i pressemeddelelsen.

De tre selvejende daginstitutioner, der er en del af det selvejende daginstitutionsområde, fortsætter med stabil drift og med fuld fokus på fortsat at skabe en god og tryg hverdag for børnene. Der er i forbindelse med sagen indsat en ny midlertidig daglig leder i to af institutionerne, Solhuset og Børnehuset.

Lions Børnehuses bestyrelse, der har det økonomiske, administrative, pædagogiske og ledelsesansvaret, har informeret forældrene via et brev.

Hørsholm Kommune oplyser, at man på nuværende tidspunkt ikke kan tilføje yderligere til sagen, men at man vil informere mere, når der er nyt.

arrow Kommune frikendt i svindelsag
20. juni 2017 kl. 03:46 Opdateret: kl. 07:28
arrow Svindelsag i børnehuse vokser
17. marts 2017 kl. 04:00 Opdateret: kl. 20:45
arrow Kommune vil hjælpe svindelramte institutioner
16. marts 2017 kl. 12:54 Opdateret: kl. 12:54
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?