15. oktober 2019
Torsdag morgen skal en voldsom sag for Retten i Helsingør, hvor to mænd og en kvinde alle er sigtet for vold af særligt farlig karakter. Foto: Lars Sandager Ramlow
Torsdag morgen skal en voldsom sag for Retten i Helsingør, hvor to mænd og en kvinde alle er sigtet for vold af særligt farlig karakter. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blodigt drama skal for retten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blodigt drama skal for retten
Hørsholm - 08. maj 2019 kl. 14:25
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 9. september sidste år udviklede der sig et særdeles voldsomt opgør i en lejlighed på Ådalsparkvej i Hørsholm. Her kom tre personer i alderen 22-31 år i blodigt slagsmål. Det fortæller anklagerfuldmægtig Sufian Akram, der skal løfte bevisbyrden mod de tre tiltalte torsdag morgen og formiddag ved Retten i Helsingør, hvor sagen er berammet til klokken 09.15. Med anklageskriftet i hånden fortæller han til Frederiksborg Amts Avis:

- En 31-årig mand fra Nivå dukker den 9. september klokken 06.14 op ved lejligheden på Ådalsparkvej. Her bor en 25-årig kvinde, som manden kendte i forvejen. I lejligheden er kvinden sammen med en 22-årig mand fra Gentofte, fortæller Sufian Akram, der fortsætter:

- Den 31-årige finder en cirka en meter lang træpæl, som han bruger til at splitte indgangsdøren til lejligheden i to dele. Herefter bruger han pælen til at slå den 22-årige mand på arme, ben og i hovedet - dog kun med hudafskrabninger til følge.

Ifølge anklageskriftet får det unge par i lejligheden hurtigt gengældt angrebet fra den indtrængende ekskæreste. Den 22-årige mand griber en køkkenkniv, som han med stor kraft bruger mod den 31-årige, som får et dybt stik, der går gennem et brystben og den venstre lunge.

Samtidig får kvinden fat på en brødkniv, som hun to gange bruger til at stikke ekskæresten med i hovedet. Den 31-årige får dog kun overfladiske skrammer af stikkene.

- Alle tre er tiltalt efter straffelovens paragraf 245 for vold af særlig farlig karakter. Den 31-årige er desuden tiltalt efter straffelovens paragraf 264 for ulovlig indtrængen, mens den 25-årige kvinde er sigtet efter straffelovens paragraf 121 for at have talt særdeles grimt til en politibetjent, fortæller Sufian Akram til Frederiksborg Amts Avis.

Strafferammen for vold af særlig farlig karakter går helt op til seks års fængsel.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede