19. juli 2019
Dansegulvet var tætpakket af glade gæster, da botilbuddene Solskin og Højmose Vænge i Hørsholm lørdag aften holdt »Hjertefest« for udviklingshæmmede i Nordsjælland. Til højre i billedet er det blandt andre Sara Aagaard fra Fredensborg, der giver den gas. Foto: Tobias Brøndsted Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Dansegulvet var tætpakket af glade gæster, da botilbuddene Solskin og Højmose Vænge i Hørsholm lørdag aften holdt »Hjertefest« for udviklingshæmmede i Nordsjælland. Til højre i billedet er det blandt andre Sara Aagaard fra Fredensborg, der giver den gas. Foto: Tobias Brøndsted Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Udviklingshæmmede gav den gas til Hjertefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Udviklingshæmmede gav den gas til Hjertefest
Hørsholm - 24. september 2018 kl. 05:14
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kæmpe succes !!! Så kortfattet kan lørdagens »Hjertefest« beskrives. Festen er for udviklingshæmmede i Nordsjælland, og cirka 60 mødte op - nogle med ledsagere - i Ådalsparkens selskabslokaler. Bag festen står botilbuddene Solskin og Højmose Vænge i Hørsholm, hvor lederen, Dimitra Lundsgaard glæder sig over succesen:

- Vi havde igen en skøn, skøn aften. Baggrunden for at holde festen er et ønske om at skabe hyggelige rammer, hvor mennesker kan mødes og lære hinanden at kende på tværs af kommunegrænserne, fortæller Dimitra Lundsgaard.

Hun understreger, at hendes eget hjerte varmes, når hun hører, hvordan flere af gæsterne, der kommer fra Hørsholm, Rudersdal, Hillerød, Helsingør, Fredensborg og Halsnæs kommuner, i lang tid havde glædet sig til festen.

To af dem er kammeraterne, Andreas Jørgensen fra Fredensborg og Emil Larsen fra Skævinge:

- Det er helt fortryllende og en meget særlig aften for os. Emil her er min bedste ven, og vi har kendt hinanden siden børnehaven. Vi er er nogle festglade »fjolser«, som er vilde med at feste. Men vi har brug for lidt hjælp for rigtigt at kunne fyre den af. Emil her ved siden af mig er den kloge, og jeg er den seje, og vi er derfor det perfekte team, lyder det fra 25-årige Andreas Jørgensen.

39-årige Sara Aaagaard fra Fredensborg er meget enig:

- Jeg er kommet for at få nye venner. Jeg havde hørt fra alle, at det havde været en super god fest sidste år, og derfor er jeg kommet. Hjertefest er også perfekt for mig, som er single. Måske kan jeg møde en ny kæreste. Det ville være dejligt. Det er også derfor, at jeg har to røde hjertemærker klistret på min kjole. Så kan alle se, at jeg gerne vil have en ny kæreste, lyder det håbefuldt.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede