17. januar 2019
Marie Louise Lyngsøe er datter af Jens Lyngsøe, der åbnede Lyngsøe Interieur i Hørsholm Hovedgade i 1993. I dag leder hun forretningen sammen med manden Erik Lyngsøe, der lørdag den 26. maj markerer sin 50 års fødselsdag med fest og fernisering. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Marie Louise Lyngsøe er datter af Jens Lyngsøe, der åbnede Lyngsøe Interieur i Hørsholm Hovedgade i 1993. I dag leder hun forretningen sammen med manden Erik Lyngsøe, der lørdag den 26. maj markerer sin 50 års fødselsdag med fest og fernisering. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BILLEDSERIE: Højt hurra blandt italiensk design

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BILLEDSERIE: Højt hurra blandt italiensk design
Opdateret 26. maj 2018 kl. 11:57
Hørsholm - 26. maj 2018 kl. 11:12
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fleste nye kunder, der træder ind i Jens Lyngsøe Interieurs lokaler, bliver overraskede over forretningens størrelse og udbud. Bag den cirka 10 meter lange facade, der vender ud mod Hørsholm Hovedgade, gemmer sig nemlig 800 kvadratmeter udstillingslokaler i flere niveauer samt en stor aflukket gårdhave.

-Det er så sjovt at se folks reaktioner. Mange aner slet ikke, at forretningen er så dyb og tæller så mange lokaler. Men vi har også brug for pladsen, for vi har næsten 1000 forskellige varenumre og alene cirka 200 forskellige puder og 200 forskellige lamper. Derudover har vi sofaer, borde og stole i alle afskygninger, havemøbler, tæpper, gardiner, tapeter, vaser, krukker samt anden pynt og dekorationer, fortæller Erik Lyngsøe i Frederiksborg Amts Avis fredag.

Lørdag den 26. maj fejrer han sin 50 års fødselsdag. Det sker med fest og fernisering i forretningen, hvor alle er velkomne.
Erik Lyngsøe er indehaver af forretningen sammen med Marie Louise Lyngsøe, der er datter af Jens Lyngsøe, der åbnede forretningen den 10. september 1993. Således er der også et 25 års jubilæum i vente efter sommerferien.

- Vi er en familievirksomhed, og det samme er de største af vores leverandører. Mange af de ting, du finder i butikken, er håndplukkede eller specialfremstillet i Sydeuropa. De findes derfor kun her i Hørsholm. Blandt andet er vi kendt for håndbyggede sofaer og stole, der er produceret efter gamle traditioner i et værksted nord for Milano. De er lavet med massive træstel og gjorde med springfjedre, som kan holde i generationer. Derfor kan man naturligvis også tage betrækket af både stel og hynder, forklarer Marie Louise Lyngsøe, mens hun demonstrerer det på en sofa.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis fredag...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk