5. juni 2020
Fremover skal Sarah Thorngreen Auken arbejde som konsulent i Helsingør Stift, hvor hun skal være medie- og kommunikationskonsulent. Derfor har hun fået orlov fra jobbet som præst i Kokkedal Kirke.
Fremover skal Sarah Thorngreen Auken arbejde som konsulent i Helsingør Stift, hvor hun skal være medie- og kommunikationskonsulent. Derfor har hun fået orlov fra jobbet som præst i Kokkedal Kirke.
Foto: Lars Andreas Kristiansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Auken skal arbejde med de gode historier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Auken skal arbejde med de gode historier
Hørsholm - 11. august 2017 kl. 09:49
Af Lars Sandager ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Præst i Kokkedal Kirke, Sarah Thorngreen Auken, har fået orlov fra sin nuværende stilling og er pr. 1 august tiltrådt som medie- og kommunikationskonsulent i Helsingør Stift. Her skal hun hjælpe præster, ansatte og menighedsråd med at få fokus på den gode historie i folkekirken. Det skriver Frederiksborg Amts Avis fredag.

Sarah Thorngreen Auken glæder sig til sine nye opgaver, men er også vemodig over at skulle forlade Hørsholm.

- Jeg har knyttet mange relationer de sidste syv år, og det er lidt underligt ikke at have sin daglige gang i Hørsholm, for det er et vidunderligt sted at være præst. Jeg er blevet mødt en stor velvilje og opbakning til folkekirkens arbejde, og jeg tager nogle gode erfaringer med herfra, siger hun til Frederiksborg Amts Avis.

Sarah Auken understreger, at det ikke betyder et endeligt farvel, men et »på gensyn«.

- Mit nye arbejde er dér, hvor der ér en god historie, og dem ved jeg af erfaring, at der er rigtig mange af i Hørsholm - så vi ses snart igen, lover hun.

Sarah Aukens embede i Kokkedal Kirke vil i hendes orlov blive varetaget af Kristian Von Späth, som i forvejen et kendt ansigt i kirken, da han også har været Sarah Aukens barselsvikar.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?