18. juni 2019
På Usserød Kongevej nær Kongevejcenteret blev en 51-årig mand mandag lokket til at købe en falsk Armani-jakke, som han troede var ægte. Nu efterlyser politiet gerningsmanden. Foto: Lars Ramlow
På Usserød Kongevej nær Kongevejcenteret blev en 51-årig mand mandag lokket til at købe en falsk Armani-jakke, som han troede var ægte. Nu efterlyser politiet gerningsmanden. Foto: Lars Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Armarni-manden fortsætter: Seriesvindler forsøger at sælge falske jakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Armarni-manden fortsætter: Seriesvindler forsøger at sælge falske jakker
Hørsholm - 06. februar 2019 kl. 11:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vil man købe et Armani-jakkesæt, kan det være en god ide at finde en forhandler, der ikke tilfældigt stopper en på gaden og spørger om vej til lufthavnen. Det måtte en 51-årig mand fra Hørsholm sande tidligere på mandag.

arrow Læs også: Armani-manden huserer igen

På Usserød Kongevej nær Kongevejcenteret spurgte en mand omkring klokken 14.00 en 51-årige mand om vej til lufthavnen.

Den 51-årige viste manden vej, og han tilbød som tak for hjælpen den 51-årige flere jakker af mærket Emporio Armani. Derudover ønskede manden at sælge endnu et jakkesæt for ikke at have overvægt i lufthavnen. Den 51-årige afslog først tilbuddet, men da manden bad ham om selv at foreslå en pris, indvilligede han alligevel.

De to mænd kørte efterfølgende til en nærliggende hæveautomat, hvor den 51-årige hævede 2500 kroner, som han efterfølgende betalte den rejselystne sælger.

Da den 51-årige senere kom hjem med sit nye Armani-jakkesæt, opdagede han, at tøjet ikke var af en kvalitet svarende til mærket, og i tøjet stod der desuden »Made in China«.

- Vi kender fremgangsmåden, hvor man først tilbyder noget som tak for hjælpen, og senere forsøger at sælge noget til en pris, som det ikke er værd, fortæller Martin Bakke, der er politikommissær ved Nordsjællands Politi, inden han fortsætter:

- Hvis det er for godt til at være sandt, skal man lige tænke sig om en ekstra gang. Man bør ikke handle med folk, man ikke kender, som man møder på gaden, siger politikommissæren yderligere.

Nordsjællands Politi vil meget gerne have fat i sælgeren af det falske jakkesæt. Han beskrives som værende en mand af sydeuropæisk udseende, med en alder omkring de 40 til 45 år, og med en højde på omkring 180 cm. Han var desuden muskuløs af bygning, brun i huden og med kort sort hår. Under tricktyveriet var manden iført brunlig skjorte og han talte engelsk med sydeuropæisk accent. Manden havde desuden tatoveringer på de yderste led på flere fingre.

Efterfølgende har Nordsjællands Politi oplyst, at der har været tilfælde af forsøg på bedrageri fra manden med de falske jakker.

Både på en parkeringsplads på Usserød Kongevej i Hørsholm lørdag omkring klokken 12.00 og på parkeringspladsen ved Netto på Hovedgaden i Birkerød tirsdag klokken 14.20 blev borgere spurgt om vej til lufthavnen af en mand, som efterfølgende forsøgte at sælge dem tøj.

De to borgere, henholdsvis en 69-årig mand fra Hørsholm og en 77-årig mand fra Birkerød, afviste dog mandens tilbud. Politiet har en formodning om, at der kan være tale om samme mand.

soelberg

arrow Tøjsælger fortsat på spil
21. februar 2019 kl. 12:25 Opdateret: kl. 12:25
arrow Da Klaus købte falske Armani-jakker
21. februar 2019 kl. 06:27 Opdateret: kl. 17:35
arrow To anmeldelser om »Armani«-mand
18. februar 2019 kl. 12:23 Opdateret: kl. 12:23

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede