25. september 2021
Anette Hvidtved, Hørsholm, skal igen ud at samle ind for Scleroseforeningen. Foto: Privat
Anette Hvidtved, Hørsholm, skal igen ud at samle ind for Scleroseforeningen. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anette er ramt: Samler ind til vigtig forskning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anette er ramt: Samler ind til vigtig forskning
Opdateret 10. september 2021 kl. 15:37
Hørsholm - 10. september 2021 kl. 15:25
Af Morten Timm

For tredje år i træk rykker Scleroseforeningen ud med deres landsdækkende indsamling for at samle penge ind til forskningen i den uhelbredelige sygdom sclerose.
Det sker på søndag den 12. september, og i Hørsholm vil lokalafdelingens ildsjæle bl.a. stå klar ved supermarkeder, på gågaden og andre offentlige steder for at samle ind.

arrow Læs også: Martin cykler for en verden uden sclerose og magien i bjergene
Afhængig af forskning

En af dem er Annette Hvidtved fra Hørsholm. Hun er selv ramt af sclerose og skal samle ind sammen med sin mand Poul-Erik.
”Vi samler ind, fordi vi gerne vil støtte vores forening og alt det gode arbejde, som de gør. Nu er jeg en af dem, der ikke kan få sclerosemedicin, fordi mit immunforsvar er helt nede. Derfor håber jeg, at pengene kan gå til noget forskning, der kan udvikle mere medicin og flere behandlingsmuligheder,” siger hun og fortæller videre, at hun har haft meget glæde af foreningen og Sclerosehospitalerne.

Det betyder meget

”Det betyder virkelig meget for min mand og jeg. For når man får sådan en dom, som sclerose er, aner man jo ikke, hvad det er, og dér har foreningen virkelig hjulpet mig”, siger hun. Vil du hjælpe med at gøre en indsats for sclerose-sagen kan du melde dig som indsamler og vælge en indsamlingsrute på www.sammenmodsclerose.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?