19. oktober 2021
Anders Myralf, der er direktør for Kongelig Dansk Yachtklub, var med ude og finde de både, som blev stjålet fra Rungsted Havn tidligere på ugen. Han er stadig chokeret over synet. Foto: KDY
gallery icon

Se billedserie

Anders Myralf, der er direktør for Kongelig Dansk Yachtklub, var med ude og finde de både, som blev stjålet fra Rungsted Havn tidligere på ugen. Han er stadig chokeret over synet. Foto: KDY
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Anders var med, da stjålne både blev fundet: »Jeg er stadig chokeret«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders var med, da stjålne både blev fundet: »Jeg er stadig chokeret«

Direktøren for Kongelig Dansk Yachtklub var med ude og finde de både, som blev stjålet fra Rungsted Havn tidligere på ugen. Han er stadig chokeret over synet.

Hørsholm - 06. august 2021 kl. 07:56
Af Af Sophus Zarrs Soelberg

Henkastede cykler, biler, påhængsmotorer og en stor mængde værktøj var en del af det syn, der mødte Anders Myralf, direktør for Kongelig Dansk Yachtklub, da han sammen med Københavns Politi fandt de to gummibåde, som tidligere på ugen blev stjålet fra Rungsted Havn midt om natten. Det fortæller han til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Rungsted Havnefest vender tilbage efter corona-pause

- Jeg var dybt chokeret, fortæller direktøren, inden han fortsætter:

- Vi fandt begge både, og de blev fundet i en haveforening i Sydhavnen, der hedder musikbyen, og som ligger ved Kalvebod Strand. Vi fik et tip i form af et foto fra én, der var ude og cykle overfor Kalvebod Strand. Vedkommende så bådene ligge i vandløbet og kontaktede os. Politiet kom ud til haveforeningen ud for det hus, som cyklisten havde set bådene ligge foran, siger han.

Artiklen fortsætter efter billedet...

I området ved haveforeningen musikbyen i Københavns Sydhavn ligger et lille vandløb, hvor mange både har været opmagasineret. Flere af bådene har fået fjernet registreringsnumre og er blevet overmalet. Foto: Krak

Kunne ikke gå frit

Anders Myralf, der stadig er overrasket over det syn, som mødte ham og betjentene fra Københavns Politi, da de kom ind på grunden, som bådene var blevet set ligge ved, fortæller, at man dårligt kunne bevæge sig omkring.

- Vi kom ind på en grund, hvor man ikke kunne bevæge sig frit. Der var containere, trailere, gummibåde, biler og værktøj over det hele. Da vi kom om på bagsiden af huset var vandløbet, hvor der lå i hvert fire gummibåde lige foran grunden - den ene af dem var vores. På hele grunden var der måske tre gummibåde på land og der lå fire i vandet. I vandløbet og rundt i området ved haveforeningen var der gummibåde alle steder. Vi så knallerter, scootere, biler og bådmotorer overalt, fortæller han.

Tegn på tyveri

Hækkene foran husene i haveforeningen var så tætte, at man ikke kunne se vandløbet fra landsiden, og samtidig var området fyldt op med mystiske genstande, hvoraf i hvert fald en del af dem bar tydelige tegn på tyveri.

- Mange både havde fået malet motorerne over, ligesom det var tilfældet med vores, og på de både, jeg så, var registreringsnumrene på motorer og både skrabet væk. Hvis man mangler en gummibåd, er det her nok stedet at lede, fortæller Anders Myralf yderligere og afslutter:

- Jeg blev vildt overrasket over området. Jeg er faktisk stadig chokeret.

arrow Fest og Høj musik: Politi måtte rykke ud til havn
10. august 2021 kl. 14:29 Opdateret: kl. 11:14
arrow Godt badevand er ikke noget vi kan have - det skal vi have
10. august 2021 kl. 06:00 Opdateret: kl. 10:24
Rejser du til udlandet i år?