16. december 2017
Jørgen Fabrin.
Jørgen Fabrin.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alternativet dropper blåt valgforbund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alternativet dropper blåt valgforbund
Hørsholm - 08. oktober 2017 kl. 19:52
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alternativet i Hørsholm trækker sig i 11. time fra det valgforbund, partiet havde indgået med Venstre, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: V eller K: Hvem kan tælle til 10?

Alternativets lokalforening i Hørsholm-Fredensborg besluttede på et ekstraordinært opstillingsmøde fredag af sløjfe det blå valgforbund.

- Et overbevisende flertal af medlemmerne ønskede at trække sig fra valgforbundet. Vores medlemsdemokrati har talt, og det var ret tydeligt, at der her ikke var opbakning til det tekniske valgforbund med Venstre, Liberal Alliance og DF. Det er derfor min opgave som bestyrelsesforperson at trække Alternativet Hørsholm ud af valgforbundet, hvilket jeg har meddelt de andre partier, siger Alternativet i Hørsholms forperson Jørgen Fabrin. Til Frederiksborg Amts Avis siger Jørgen Fabrin endvidere, at Alternativet ikke går i valgforbund med andre partier og nu vil fokusere på at komme i gang med valgkampen.

Alternativet i Hørsholm har mødt megen kritik fra Radikale Venstre og Socialdemokratiet i Hørsholm for at indgå i det valgtekniske samarbejde med Venstre, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti, men Jørgen Fabrin afviser, at det har haft indflydelse på beslutningen om at trække Alternativet ud af valgforbundet.

- Hvis vi var blevet i valgforbundet, havde vi taget den diskussion, det havde medført, siger han.

Alternativet i Hørsholm har tidligere argumenteret for samarbejdet med de tre borgerlige partier og forklaret, at Alternativet ønskede nyt bystyre, og at partiet ønsker at samarbejde med alle partier.

- Og vi vil stadig arbejde på tværs af alle partier, slår Jørgen Fabrin fast.

Han tror i øvrigt heller ikke, det vil få indflydelse på partiets chancer for at blive valgt ind i kommunalbestyrelsen, at Alternativet nu ikke er med i et valgforbund.

- Vi forventer at komme ind med det antal, vi hele tiden har troet på, siger Jørgen Fabrin, som tidligere har sagt til Frederiksborg Amts Avis, at han føler sig sikker på, at Alternativet kan få stemmer nok til ét mandat.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk