11. juli 2020
Mads Shack Pedersen og Steffen Krog har arbejdet dag og nat for at ændre restauranten på Lerbækgaard. 	Foto: Jan Krogh
gallery icon

Se billedserie

Mads Shack Pedersen og Steffen Krog har arbejdet dag og nat for at ændre restauranten på Lerbækgaard. Foto: Jan Krogh
Foto: Poppelvang 8 gilleleje denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbning: Ny bistro ryster posen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbning: Ny bistro ryster posen
Hørsholm - 04. april 2019 kl. 08:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inventaret er blevet udskiftet, menukortet vil på visse dage se helt anderledes ud, og to nye ansigter er flyttet ind i restauranten i de historiske rammer på Lerbækgaard.

arrow Læs også: Ny fitnesskæde slog dørene op

Her har Mads Schack Pedersen og Steffen Krogh nemlig arbejdet dag og nat, siden de overtog restauranten den 10 januar i år. Resultatet er den nyåbnede bistro SANS, som, ifølge de to forpagtere, bliver et miks af noget velkendt og noget helt nyt.

- Vi glæder os til at invitere gæsterne ind til nogle rolige omgivelser, hvor man altid kan være sikker på hyggelig stemning og dejlig mad, fortæller restaurantchef og forpagter Mads Schack Pedersen, inden han fortsætter:

- Udover den almindelige servering vil vi i høj grad lave aftener, hvor man deler mad på langborde og kommer hinanden mere ved. Vi vil gerne give folk den hjemlige følelse, som folk husker fra besøg hos mormor. Vi kalder konceptet for »social food«. Det bliver derfor en bistro, som man kender den, men vi har også virkelig rystet posen for at gøre tingene lidt anderledes, lyder det.

Den nye bistro, der ligger i hjertet af Hørsholm Golf, er ikke endt i klubben tilfældigt.

Mads Shack Pedersen har nemlig tidligere været medforpagter af restauranten Strands i Kokkedal Golfklub. Det var da også gennem golfverdenen, at forpagteren blev opmærksom på, at Hørsholm Golf ledte efter nye forpagtere til restauranten på Lerbækgaard.

Mads Shack Pedersen og Steffen Krogh slog til, og siden 1. april har der været åbent i den nye bistro. Bistro SANS holder åbent hus fredag den 12. april fra klokken 12.00 til 19.00, så både nysgerrige borgere og golfentusiaster kan se nærmere på den nye restaurant. Arrangementet er blevet til i samarbejde med Hørsholm Golf og leverandørerne til restauranten.

- Vi har lavet aftaler med alle vores leverandører, og vi kommer blandt andet til at serverer østers fra Kongensbak Lassen, øl fra Krenkerup Bryggeri og oste fra Gran Fromage. Derudover serverer vi lækkerier fra vores eget køkken, lokker køkkenchef og forpagter Steffen Krogh.

arrow Legekæden åbner butik i Hørsholm
03. februar 2019 kl. 17:35 Opdateret: kl. 17:47
arrow Ny forretning åbner i Hovedgaden
11. januar 2019 kl. 10:46 Opdateret: kl. 10:46
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?