16. oktober 2018
Fritz Reuther (V) ses her sammen med 19-årige Marcus Guldager (S), som også er blevet valgt ind i kommunalbestyrelsen. Foto: Kim Rasmussen
Fritz Reuther (V) ses her sammen med 19-årige Marcus Guldager (S), som også er blevet valgt ind i kommunalbestyrelsen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 87-årig valgt ind: Der er rigeligt at tage fat på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

87-årig valgt ind: Der er rigeligt at tage fat på
Hørsholm - 24. november 2017 kl. 12:02
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

87-årige Fritz Reuther, der er valgt for Venstre, fik den sidste plads i kommunalbestyrelsen efter fintællingen, som det fremgik af torsdagens udgave af Frederiksborg Amts Avis. Det kom ikke bag på kandidaten, der stiller op for første gang.

- Jeg regnede med, jeg havde et godt netværk, som nok skulle skaffe de nødvendige stemmer. Jeg har ikke været meget i tvivl, siger Fritz Reuther, der nu vil kæmpe på ældreområdet.

- Jeg skal kæmpe for, at de gamle kan få nogle flere varme hænder og få ansat nogle flere sosu-assistenter og nattevagter. De skal også have gjort rent noget oftere, så der er rigeligt at tage fat på, siger Fritz Reuther.

Han synes, det er fint, at den nye kommunalbestyrelse rummer en stor aldersspredning, og energiniveauet hos den 87-årige er helt i top.

- Jeg kan sagtens finde tid til at gå ind i kommunalbestyrelsen. Jeg laver alligevel ikke andet end at gå tur med min hund og spille tennis nogle gange om ugen, og det kan jeg jo skære ned på. Og jeg har masser energi, siger Fritz Reuther.

Udover Fritz Reuther bliver Ann Lindhardt og Kristian N. Jensen nye ansigter i Venstres gruppe.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk