15. december 2017
Foto: Sarah Marie Winther
Foto: Sarah Marie Winther
Foto: Sarah Marie Winther
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 81-årig udsat for groft tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

81-årig udsat for groft tricktyveri
Hørsholm - 12. august 2017 kl. 11:09
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 81-årig mand fra Hørsholm blev fredag formiddag omkring 11 udsat for et klassisk og udspekuleret tricktyveri på en parkeringsplads på Højmose Vænge efter han havde været i Netto på Duevej for at handle.

På parkeringspladsen blev han passet op af en midaldrende rumænsk udseende kvinde, som på svensk spurgte ham om en adresse i Hillerød.

Den 81-årige anede straks uråd, men nåede alligevel at blive bestjålet, da han fik smækket et stort landkort op i hovedet.

Han fik nemlig stjålet sin tegnebog, som blandt andet indeholdt et Visa Dankort, har han oplyst til Nordsjællands Politi. Han nåede dog hurtigt at spærre kortet oplyser Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

Den 81-årige lagde allerede mærke til den sandsynligvis rumænske kvinde og hendes mandlige partnere, da de fulgte efter han i en sølvgrå Mercedes på svenske plader, da han kørte fra Netto.

Kvinden beskrives som 50 til 55 år, 170 til 175 centimeter høj, kraftig af bygning og rødhåret. Manden beskrives som jævnaldrende, 175 centimeter høj, fedladen og med kort lyst hår.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk