25. juni 2019
Der var trængsel i de naturvidenskabelige lokaler efterfølgende, hvor både elever og forældre ønskede at se grønne, gensplejsede bakterier og skolens laserapparater. 		Foto: Rungsted Gymnasium
gallery icon

Se billedserie

Der var trængsel i de naturvidenskabelige lokaler efterfølgende, hvor både elever og forældre ønskede at se grønne, gensplejsede bakterier og skolens laserapparater. Foto: Rungsted Gymnasium
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 600 gæster strømmede til gymnasiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

600 gæster strømmede til gymnasiet
Hørsholm - 23. januar 2019 kl. 10:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mere end 600 gæster havde torsdag aften fundet vej til Rungsted Gymnasium, hvor skolen afholdt den årlige orienteringsaften for at præsentere, hvad gymnasiet har at byde på for de kommende elever og deres forældre.

I Rektor Ruth Kirkegaards tale fortalte hun, at det er elevernes skole, og det skinnede klart igennem i den første del af programmet.

Det var fire elever fra gymnasiets 2.g og 3.g, der var værter, og de fortalte om de talrige sociale aktiviteter på skolen. Samtidig havde elever fra 2.g sendt en videohilsen hjem fra deres studietur i Indien, og det var eleverne, der stod for alle de musiske indslag.

Skolens rektor Ruth Kirkegaard fortalte de kommende elever, om hvorfor skolen ikke kun er et lokalt gymnasium, men tiltrækker mange elever fra store dele af Nordsjælland.

Kommende elever og forældre tog godt imod programmet, som sluttede med, at forældre og elever selv talte med lærere og elever på de forskellige studieretninger.

Der var trængsel i de naturvidenskabelige lokaler efterfølgende, hvor både elever og forældre ønskede at se grønne gensplejsede bakterier og skolens laserapparater.

Rektor Ruth Kirkegaard var meget tilfreds med aftenen og vurderede, at de muligheder Rungsted Gymnasium har for at uddanne globale verdensborgere - med mange rejse- og talenttilbud - blev taget godt imod, men hun slog også fast i sin tale, at det er hårdt at gå i gymnasiet, og at skolen stiller store krav til det faglige niveau.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede