15. december 2017
Der udspillede sig en dramatisk situation på Udrejsecenter Sjælsmark onsdag. Foto: Lars Sandager Ramlow
Der udspillede sig en dramatisk situation på Udrejsecenter Sjælsmark onsdag. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 52-årig mand varetægtsfængslet efter trusler mod egen familie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

52-årig mand varetægtsfængslet efter trusler mod egen familie
Opdateret 18. maj 2017 kl. 14:28
Hørsholm - 18. maj 2017 kl. 14:18
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 52-årig mand forskansede sig onsdag på et værelse på Udrejsecenter Sjælsmark sammen med sin familie, og torsdag blev han ved Retten i Helsingør fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet i 14 dage for at true sin kone og sine børn på livet. Det oplyser senioranklager ved Nordsjællands Politi, Michael Qvist.

arrow Læs også: 53-årig udvist: Ville slå sin familie ihjel

- Han er tiltalt for trusler på livet, efter han er kommet med nogle trusler mod sine børn og sin kone, siger Michael Qvist til Frederiksborg Amts Avis.

Af politiets elektroniske døgnrapport fremgår det, at manden truede med en kniv.

Den 52-årige mand, som er fra Iran, forårsagede onsdag et større og længerevarende politiopbud ved Udrejsecenter Sjælsmark. Manden havde forskanset sig på værelset med sin kone og to børn, og politiet fik først onsdag aften løst situationen.

»Nordsjællands Politi har onsdag været i Udrejsecenter Sjælsmark for at håndtere en situation, hvor en 52-årig iransk mand havde forskanset sig på sit værelse sammen med sin kone og to af sine børn. Mandens to øvrige børn var på det tidspunkt i skole.

Nordsjællands Politi blev alarmeret via 112 klokken 10.49 og sendte patruljer til stedet på baggrund af en mistanke om, at mandens kone og børn blev tilbageholdt mod deres vilje. Bygningen, hvor manden havde forskanset sig på et værelse, blev evakueret, og en forhandler har i timerne herefter forsøgt at overtale manden til dels at lade børnene komme ud af værelset, dels selv at komme ud. Da det ikke lykkedes, blev det klokken 19.33 besluttet at hente manden og hans familie ud fra værelset. Det er vigtigt at understrege, at der ikke på noget tidspunkt har været fare for de øvrige beboere eller personalet på udrejsecentret. De omkringboende borgere har kunne observere stærk politimæssig tilstedeværelse, men episoden har været holdt inden for udrejsecentrets område, skrev Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse onsdag aften.

- Vi tager naturligvis sådan en situation meget alvorligt. Derfor mødte vi også talstærkt op, så vi var forberedt uanset, hvilket udfald situationen ville få. Heldigvis er både manden hans familie uskadte, sagde Magnus Andresen, chefpolitiinspektør i Nordsjællands Politi, i pressemeddelelsen.

arrow Iransk mand på udrejsecenter er blevet anholdt
17. maj 2017 kl. 14:59 Opdateret: kl. 21:04
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk