24. oktober 2021
De 33 lejligheder i funkis-ejendommen på Rungstedvej 73 har fået nye ejere. Det er bilkoncernen K.W. Bruun & Co., der har købt boligkomplekset for et trecifret millionbeløb. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

De 33 lejligheder i funkis-ejendommen på Rungstedvej 73 har fået nye ejere. Det er bilkoncernen K.W. Bruun & Co., der har købt boligkomplekset for et trecifret millionbeløb. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 33 Rungsted-boliger solgt til bilkoncern

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

33 Rungsted-boliger solgt til bilkoncern

Det hvidpudsede ejendomskompleks på Rungstedvej 73 er handlet off-market til trecifret millionbeløb

Hørsholm - 19. august 2021 kl. 10:37
Af Morten Timm

De 33 ejerlejligheder i bebyggelsen på Rungstedvej 73 er netop blevet solgt off-market til et trecifret millionbeløb. Køber er bilkoncernen K.W. Bruun & Co. gennem investeringsselskabet K.W. Bruun Invest.

arrow Læs også: DEBAT: Kan Hørsholm leve med at være erhvervs-uvenlig?

Det meddeler EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har formidlet salget af det samlede ejendomskompleks.

I en pressemeddelelse oplyser bilkoncernen K.W. Bruun & Co., at de med købet af det moderne ejendomskompleks på Rungstedvej skråt overfor Rungsted Bytorv ønsker at udbygge virksomhedens ejendomsportefølje gennem datterselskabet K.W. Bruun Invest.

Falder lidt udenfor, men...

Om selskabets nyeste investering siger senior investment manager, Peter Roed-Sørensen:

"Vi investerer primært i boligudlejningsejendomme i områderne Frederiksberg, Gentofte, Lyngby-Taarbæk og Københavns Kommune, så denne ejendom falder lidt uden for vores sædvanlige område. Men vi blev alligevel nysgerrige, da Lone Thuen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech kontaktede os. Det er en pæn ejendom med fine lejligheder på en attraktiv beliggenhed, og vi er meget tilfredse med købet."

Handlet off-market

Ifølge Lone Thuen, investeringschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech, er der stigende interesse efter ejendomme på det nordsjællandske marked.

"Men det er primært velbeliggende boligudlejnings- og investeringsejendomme i god stand og med en god placering, der efterspørges, og det er vores opfattelse, at efterspørgslen vil fortsætte de næste år," udtaler Lone Thuen.

Handelen af ejendommen på Rungstedvej 73 vurderes som en god investeringssag, også selvom det var udenfor K.W. Bruun-koncernens primære område.

Artiklen fortsætter under billedet...

Senior Investment Manager i K.W. Bruun Invest, Peter Roed-Sørensen og Lone Thuen, Investeringschef EDC Erhverv Poul Erik Bech foran ejendomskomplekset på Rungstedvej 73. Pressefoto

"Jeg var sikker på, at de ville finde ejendommen interessant på grund af det æstetiske udseende og høje vedligeholdelsesstand såvel ude som inde. Med vores aktuelle viden om investorerne i markedet kan vi imødekomme vores kunders ønsker bedst muligt - også når ejendommen skal handles off-market," oplyser Lone Thuen.

Ingen tomgang

Boligkomplekset - der ligger både tæt på havnen, indkøb, station og golfbane - består af tre bygninger i to og tre etager, opført i en attraktiv funkisstil med hvidpudsede facader og built-up-tag.

Alle 33 lejligheder lejes ud, og de er fra 98 til 218 m² i størrelse, hvilket betyder et varieret lejerpotentiale og dermed større sikkerhed for udlejning og lejes ud

"Der er ingen tomgang i ejendommen, og der forventes meget lav tomgang i fremtiden," vurderer investeringschefen hos EDC Erhverv.

Boligerne på Rungstedvej overfor Rungsted Bytorv er fra 98 til 218 m², og alle er lejet ud. Pressefoto

arrow Erhvervs(u)venlighed: Hørsholm hænger fast i bunden
09. september 2021 kl. 06:59 Opdateret: kl. 17:30
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?