21. maj 2019
Tidligere direktør for Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm, Jette Baagøe, stopper onsdag sit arbejde for 15. Juni Fondens bestyrelse. Foto: Allan Nørregaard
Tidligere direktør for Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm, Jette Baagøe, stopper onsdag sit arbejde for 15. Juni Fondens bestyrelse. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 15. Juni Fonden siger farvel til Baagøe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

15. Juni Fonden siger farvel til Baagøe
Hørsholm - 07. august 2018 kl. 09:08
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter ni år i bestyrelsen for 15. Juni Fonden takker Jette Baagøe af her onsdag den 8. august. Fondens formand Helene Kähler Hjenner siger i den forbindelse i Frederiksborg Amts Avis tirsdag:

- Jette Baagøe har som bestyrelsesmedlem i fonden ydet en uvurderlig indsats i fondens almennyttige arbejde og har derigennem været med til at sætte et væsentligt præg på 15. Juni Fondens virke inden for især natur og jagt, men også på fondens indsatser på kunst og kultur, samt sociale og humanitære områder.

Jette Baagøe har med en baggrund i mere end 30 år som direktør for Jagt- og Skovbrugsmuseet i Hørsholm været en central og entusiastisk figur omkring formidlingen af jagt og natur i Danmark.

- Jettes livslange og markante engagement er med rette blevet hædret i flere sammenhænge, herunder med Rungstedlundprisen og Danmarks Jægerforbunds Jægerpris, og Jette Baagøe blev i 1998 Ridder af Dannebrog, påpeger Helene Kähler Hjenner.

Med Jette Baagøes udtrædelse af 15. Juni Fondens bestyrelse siger fonden således farvel til en kapacitet, men Jette Baagøe har lovet, at hun også fremover vil bistå med formidlingsmæssige aktiviteter i Arboretet i Hørsholm, hvor Fonden har til huse.

- Vi flytter snart ind i det nybyggede Fondshus i Arboretet og samtidig åbnes Arboretets nye publikumshus, som vil danne ramme omkring øgede aktiviteter i Arboretet i form af rundvisninger og foredrag, bl.a. i samarbejde med forskere fra Københavns Universitet, samt som udflugtsmål for børnehaver og skoleklasser. Her vil Jette Baagøe fortsat bidrage til formidling af natur til folk i alle aldre, siger Helene Kähler Hjenner til Frederiksborg Amts Avis.

Mens der bliver sagt farvel til den tidligere museumsdirektør siger 15. Juni Fondens bestyrelse samtidig velkommen til Jens-Christian Svenning, der er professor på Institut for Bioscience på Aarhus Universitet.

- Vi glæder sig til at drage nytte af Jens-Christian Svennings enorme erfaring fra hans omfattende forskning inden for biodiversitet og økologi, siger Helene Kähler Hjenner.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede