21. marts 2019
Annette Wiencken kalder den nye opposition for et »dream-team«, og hun glæder sig over oppositionens samarbejde. Foto: Allan Nørregaard
Annette Wiencken kalder den nye opposition for et »dream-team«, og hun glæder sig over oppositionens samarbejde. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Oppositionen er et dream-team

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Oppositionen er et dream-team
Hørsholm - 13. juli 2018 kl. 05:51
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de tre oppositionspartier Venstre, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance er fem ud af partiernes tilsammen syv medlemmer af kommunalbestyrelsen nye. Nye i den forstand, at de fik deres debut, da de i efteråret blev valgt ind i kommunalbestyrelsen fra 1. januar. I spidsen for Venstre står den garvede gruppeformand, Annette Wiencken, som er fuldt ud tilfreds med de nye kræfter, der har fundet vej ind på Hørsholms politiske scene.

- Det er jo et dream-team, siger Annette Wiencken og fortsætter:

- Vi har virkelig fået nogle stærke kompetencer, og fælles for dem alle er også, at de virkelig vil det. Så de giver den alt, hvad de har.

Ellers er billedet det samme, som før kommunalvalget i november sidste år. Venstre, Dansk Folkeparti og Liberal Alliance er i opposition til Konservative, Socialdemokratiet og Radikale Venstre, som har konstitueret sig sammen med borgmester Morten Slotved (K) i spidsen. Og det ærgrer Annette Wiencken.

- Vi ville gerne have været med ved bordet. I Venstre prøver vi på at være konstruktive, og vi vil meget gerne samarbejde. Men vi er i opposition, fordi borgmesteren har ønsket det sådan, siger hun.

Det betyder også, at partierne råber højt om deres initiativer.

- Vi skal jo også fremføre vores politik, og når vi kommer med forslag og initiativer, som bliver taget op, skal vi nogle gange minde om, hvor de stammer fra, siger Annette Wiencken.

Som leder af oppositionens største parti erklærer Annette Wiencken sig tilfreds med det første halve år i den nye kommunalbestyrelse.

- Jeg synes, det er gået fremragende. Vi tre partier i blå blok har et fantastisk samarbejde, siger Annette Wiencken.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede