10. december 2018
Ib Lunde Rasmussen har tidligere repræsenteret Venstre. Siden skabte han Borgerligt Alternativ, inden han blev kandidat for Nye Borgerlige. Nu har han igen lavet sit eget parti. Nye Veje. Foto: Allan Nørregaard
Ib Lunde Rasmussen har tidligere repræsenteret Venstre. Siden skabte han Borgerligt Alternativ, inden han blev kandidat for Nye Borgerlige. Nu har han igen lavet sit eget parti. Nye Veje. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Eks-politiker i ny forklædning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Eks-politiker i ny forklædning
Hørsholm KV17 - 16. oktober 2017 kl. 05:25
Af Anna Törnqvist Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det siges, at når en gammel cirkushest lugter savsmuld, vil den ind i manegen. Sådan er det også med 72-årige Ib Lunde Rasmussen, der har været aktiv i kommunalpolitik i over 15 år og nu stiller op med sin nye lokalliste Nye Veje.

- Det afgørende er at få indflydelse, så udviklingen går i en retning, som man finder rigtig. Nye Veje stiller op til valget i Hørsholm, fordi der mangler retning og mening i det, der foregår, siger Ib Lunde Rasmussen om sit fortsatte engagement i lokalpolitik.

Ib Lunde Rasmussen nævner i Frederiksborg Amts Avis mandag særligt to sager, som han kan sætte sin finger på.

- Der er for mange skandaler i Hørsholm. Ulvemosehuset er et forfærdeligt eksempel. Man vil lukke en velfungerende børneinstitution mod forældrenes vilje, rive den ned og sælge grunden til boligbyggeri. Og det kalder man »Velfærd frem for mursten«. Så vil man finde plads på den overfyldte Rungsted Skole til en ny børneinstitution med 110 børn. Det er en sag, som kun vil give tabere. Vinderne er dem, som scorer kassen ved gennemførelse af boligbyggeriet på de attraktive arealer op til Rungsted Golfbane, siger Ib Lunde Rasmussen og fortsætter:

- Det samme gør sig gældende for projektet på Hannebjerg, hvor man vil rive den lukkede tidligere prisbelønnede institution ned og etablere rækkehuse i stedet. Oven i købet med en ekstrem hård udnyttelse af grunden, så naboerne i Kirstineparken og på Lilleskolen er i oprør. Hvad har det med lokalpolitik at gøre, hvor man er valgt ind for at varetage vælgernes interesser og ikke interesserne for diverse skumle byggematadorer, som nok har nogle diskrete relationer til nogle af de ledende politikere.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag...

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk