17. december 2018
Omer Ayub er spidskandidat for Lokallisten Høje-Taastrup, som stiller med syv kandidater til årets kommunalvalg.
Omer Ayub er spidskandidat for Lokallisten Høje-Taastrup, som stiller med syv kandidater til årets kommunalvalg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokallisten stiller med syv kandidater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokallisten stiller med syv kandidater
Høje-Taastrup KV17 - 16. oktober 2017 kl. 13:37
Af Stina Felby Egerup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lokallisten Høje-Taastrup stiller med i alt syv kandidater til kommunalvalget med et aldersspænd fra 22 til 73 år - og de peger på Michael Ziegler (K) som borgmester, skriver DAGBLADET Roskilde.

Det tidligere konservative byrådsmedlem, Omer Ayub, blev tidligt i forløbet valgt som spidskandidat, og nu er de resterende placeringer også på plads.

- Vi har fået sat et rigtigt spændende hold. En god kombination af erfaring, alder samt politiske og erhvervsmæssige interesseområder. Jeg glæder mig enormt meget til valget, og ikke mindst til at stå i spidsen for dette kompetente hold. Lokallisten Høje-Taastrup stiller op på partiliste, men alle har mulighed for, at blive valgt ind, hvis de får et godt valg, siger spidskandidat, Omer Ayub.

En partiliste betyder, at kandidaterne er opstillet i prioriteret rækkefølge, så listestemmerne først tilfalder spidskandidaten. Det kan dog lade sig gøre at sprænge partilisten, hvis en anden kandidat opnår et stort personligt stemmetal.

Lokallisten Høje-Taastrups kandidatliste til kommunalvalget 2017 ser nu således ud:

Omer Ayub (31 år, økonom), Josefine Jeppesen (22 år, studerende), Mehmet Bozboga (43 år, arbejdsmand), Kjeld Espersen (73 år, pensioneret ingeniør), Thomas Madsen (24 år, datatekniker), Muammer Basoda (32 år, erhvervsassurandør) og Mohammed Taybi (35 år, værkstedschef).

Lokallisten Høje-Taastrup oplyser, at såfremt listen efter valget skulle blive repræsenteret i byrådet, vil den operere med åbne månedlige gruppemøder, hvor enhver borger kan komme og få indflydelse på de åbne sager, der skal til behandling i byrådet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk