18. december 2017
I et samarbejde med Nordsjællands Politi fremviste tryllekunstner Sunny Cagara tricks og trylleri ved gårsdagens arrangement til Kulturnatten. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

I et samarbejde med Nordsjællands Politi fremviste tryllekunstner Sunny Cagara tricks og trylleri ved gårsdagens arrangement til Kulturnatten. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billedserie: Trylleri om tyveri på politistationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billedserie: Trylleri om tyveri på politistationen
Opdateret 23. september 2017 kl. 10:38
Hillerød - 23. september 2017 kl. 05:43
Af Camilla Fræhr Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi var med igen i år til Kulturnatten efter to års pause. I år havde de lavet et arrangement, som de ikke havde prøvet før. De havde indgået et samarbejde med tryllekunstneren Sunny Cagara, som i går viste, hvor smarte tricktyve egentlig er, når de stjæler fra folk.

De fleste gange opdager man ikke, når det faktisk sker. Det var publikum og jeg selv et glimrende eksempel på. For selvom man er opmærksom, og man har travlt med at holde styr på sine ting, så formåede tryllekunstneren Sunny Cagara alligevel at stjæle.

Han havde inviteret en tilfældig tilskuer med op på scenen for at vise og illustrere, hvordan en tyv typisk arbejder. Dermed fortalte han også, at det er vigtigt, at man holder styr på sine ting, for selvom pungen stadig er i lommen, kan dankortet godt mangle - og ganske rigtigt. Da han er færdig med opvisningen takker han tilskueren for hans medvirken, og da han er kommet ned på plads, står Sunny Cagara og vifter med hans dankort oppe på scenen.

Derudover formåede han at stjæle min telefon fra jakkelommen under et efterfølgende interview. Det nyttede på ingen måde at være oppe på dupperne, for den fyr kan sit kram.

- Det handler om at flytte folks fokus, fortæller Sunny Cagara, som gerne vil gøre folk opmærksomme på denne type tyverier.

- Når jeg viser det på den her måde, så holder jeg folks opmærksomhed. En ting er teori, som enhver kan komme og fortælle, men en anden ting er at udføre det foran folk, siger Sunny Cagara, som har lavet trylleri om tyveri i omkring fem år.

Ved gårsdagens arrangement var der ingen tvivl om, at det var politihunden, som var mest populær hos børnene. Flere af børnene spurgte deres forældre, mens de ventede på at blive lukket ind til arrangementet, om politihundene var hjemme - og det var de.

En af schæferhundene skulle lave en opvisning, hvor den angreb en gerningsmand, som forsøgte at slippe væk med politiets »kaffekasse«. Det tog dog ikke mange sekunder før hunden hang med tænderne i armen på gerningsmanden.

Det var virkelig et actionfyldt øjeblik, som betagede alle blandt publikum - både børn og voksne.

Rikke Borre Jørgensen på 41 år og Henrik Borre Jørgensen på 47 år har taget deres to tvillinger, Marcus og Julie, på 5 år med. De har ikke oplevet Kulturnatten før, men ifølge Rikke Borre Jørgensen levede det helt klart op til deres forventningerne om en hyggelig aften med masser af oplevelser for familien. Det kunne børnene kun nikke ja til, som havde travlt med at se på alt det udstyr, som politiet fremviste, men selvom Marcus på 5 år var fascineret af udstyret, så var det stadig hunden, som imponerede ham mest.

- Det fedeste var, da hunden løb efter røveren. Den løb godt nok stærkt, siger Marcus på 5 år, som bagefter skulle over til Chokolademageriet og smage forskellige stykker chokolader med sin søster Julie.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk