18. december 2018
Demonstration på Torvet i Hillerød lørdag formiddag i forbindelse med de verserende overenskomstforhandlinger. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Demonstration på Torvet i Hillerød lørdag formiddag i forbindelse med de verserende overenskomstforhandlinger. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Slagsange og taler ved demo på Torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Slagsange og taler ved demo på Torvet
Hillerød - 14. april 2018 kl. 12:37
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mellem 300 og 400 mennesker deltog lørdag formiddag klokken 10.00-12.00 i demonstration på Torvet i Hillerød i forbindelse med de verserende overenskomstforhandlinger mellem de faglige organisationer og kommuner, stat og regioner.

arrow Læs også: Formand: Overenskomstforhandlingerne har nået målstregen

I de lune solskinsvejr lyttede de til taler fra forbundsformand for FOA - Fag og Arbejde Dennis Kristensen, socialrådgivernes formand, Majbritt Berlau, LO Hovedstadens formand, Per Olsen, kredsnæstformand i Dansk Sygeplejeråd Mette Sofie Haulrich og næstformand i Danmarks Lærerforening Dorte Lange. Og de sang med på sange fra Frederikssund-banden Gas & Vand, der var iklædt blåt arbejdstøj og sikkerhedshjelme.

Flere af deltagerne, der talte både voksne, unge og børn, benyttede sig af muligheden for at få taget en selfie, som arrangørerne ville lægge online.

Demonstrationen var arrangeret af de mere end 100 faglige organisationer, som repræsenterer over 800.000 offentligt ansatte i staten, regionerne og kommunerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk