15. december 2017
En traktor kørte i formiddags galt. Heldigvis kom ingen til skade. 

Foto: Camilla Fræhr Hansen
gallery icon

Se billedserie

En traktor kørte i formiddags galt. Heldigvis kom ingen til skade. Foto: Camilla Fræhr Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Traktorulykke spærrede vej i flere timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Traktorulykke spærrede vej i flere timer
Opdateret 10. august 2017 kl. 16:56
Hillerød - 10. august 2017 kl. 16:34
Af Camilla Fræhr Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En traktor på seks ton med et stort læs af halmballer kom i formiddags på afveje, da føreren mistede herredømmet over den. Klokken 11.24 blev politiet og Frederiksborg Brand og Redning kaldt ud til ulykkesstedet. Der er ifølge indsatsleder Morten Pontoppidan ingen personskader, men den 19-årige fyr, som var fører af traktoren, har alligevel fået noget af en rystetur inde i styrehuset.

Føren er kommet kørende ud fra en sidevej, lige inden Præstevej krydser under Isterødvejen. Idet han skal til at køre under broen, slipper han speederen, så både traktor og det store vognlæs begynder at slingre, og han mister derfor herredømmet. Traktoren ender derefter oven på autoværnet, og snuden er vendt 180 grader, så den nu peger i modsatte retning af førens oprindelige rute.

En bjergningsvogn blev tilkaldt og skulle efterfølgende trække traktoren og dens store læs med halmballer fri fra autoværnet, men det viste sig at være lettere sagt end gjort. Folkene fra Frederiksborg Brand og Redning blev nødt til at skære autoværnet op, før bjergningsvognen kunne trække traktoren fri.

Efterfølgende skulle en svær ladvogn lastes med traktoren, for derefter at køre den til værksted i Kalundborg. Laddet som traktoren havde bagpå er sat ind til siden, så det ikke er til gene for trafikanterne, oplyser indsatsleder Morten Pontoppidan.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk