19. januar 2021
Viceborgmester i Hillerød Kommune, Klaus Markussen (V), mener de nedslidte, kommunale ejendomme er blevet forsømt i for mange år. Foto: Allan Nørregaard
Viceborgmester i Hillerød Kommune, Klaus Markussen (V), mener de nedslidte, kommunale ejendomme er blevet forsømt i for mange år. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Viceborgmester: Nedslidte skoler er blevet forsømt i for lang tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viceborgmester: Nedslidte skoler er blevet forsømt i for lang tid
Hillerød - 31. juli 2020 kl. 04:20
Af Joachim Christensen

Det er en meget lang liste af ønsker til renoveringer på ejendomsområdet, som politikerne skal prioritere mellem ved årets budgetforhandlinger.

arrow Læs også: HFO blev dyrere: Nu er personalet i fare

Efterslæbet er til at tage at føle på og har medført, at legepladser er blevet lukket, og kommunen har fået påbud fra Arbejdstilsynet.

- Som jeg læser det, så er det jo, fordi det i for lang tid har været forsømt at holde det ved lige. Det er klart, at steder, hvor vores medarbejdere arbejder, og der er børn og ældre, så skal der være styr på den slags, siger viceborgmester Klaus Markussen (V).

Han fremhæver, at hans parti også sidste år pegede på vejenes dårlige tilstand.

- Jeg synes ikke, der er tvivl om, at vi har været for dårlige til at sætte penge af til veje for eksempel. Venstre var sidst meget fokuserede på, at den pulje af midler vi har til at renovere veje for og lave ny belægning for, den skulle skrues op. Jeg håber, vi kan skrue mere op.

Husk på dem der bor her
Ifølge Klaus Markussen går byrådet ind til nogle vanskelige budgetforhandlinger, hvor de endnu ikke kender det præcise billede over indtægterne.

Han fremhæver selv punkter som sikre trafikforhold, bedre veje og øget ukrudtsbekæmpelse, som noget der er værd at prioritere. Generelt skal der større fokus på kommunens nuværende borgere fremfor de kommende.

- Der har politisk været meget fokus på at udvikle vores kommune, og det er godt. Det man bare skal huske, det er alle os, der bor i forvejen, og det må ikke gå udover vores servicestandard, om det så er asfalt, bygninger eller noget tredje, siger han.

Han understreger dog, at man langtfra skal forvente, at det hele bliver udbedret i én og samme ombæring.

- Det hele bliver ikke løst med et greb. Sidste år holdt vi hårdt på, at der skulle flere investeringer på asfaltområdet. Forrige år holdt vi hårdt på at sikre økonomi til skolestrukturen med gode, lokale folkeskoler i lokalsamfundet. Sådan er man nødt til at tage et skridt ad gangen, så vi udvikler kommunen, men husker at bevare serviceniveauet.

arrow Børn siver fra HFO efter prisfordobling
11. september 2020 kl. 05:46 Opdateret: kl. 16:09
arrow Unge kan miste gratis psykologhjælp
03. august 2020 kl. 05:33 Opdateret: kl. 17:14
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?