2. august 2021
Lars Ole Skovgaard Larsen skifter fra Venstre til Dansk Folkeparti. Foto: Mette Dolmer Thygesen
Lars Ole Skovgaard Larsen skifter fra Venstre til Dansk Folkeparti. Foto: Mette Dolmer Thygesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstre-stemmesluger skifter til DF

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstre-stemmesluger skifter til DF
Hillerød - 14. april 2021 kl. 21:02
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Venstres byrådsmedlem Lars Ole Skovgaard Larsen skifter til Dansk Folkeparti.

Inger Støjbergs "elendige behandling i Venstre" var ifølge en pressemeddelelse dråben. Med Inger Støjbergs exit fra Venstre var byrådsmedlem for Venstre Lars Ole Skovgaard Larsen klar over, at han ikke skulle være med i Venstre længere. Han var heller ikke i tvivl om, at han ville søge mod Dansk Folkeparti.
- Jeg har altid været EU-skeptiker og for en stram udlændingepolitik, udtaler Lars Ole, der nu repræsenterer DF i byrådet i Hillerød.

Der har været møder med Peter Skaarup som den lokale DF-bestyrelse. Lokalbestyrelsen har taget godt imod Lars Ole og ser frem til samarbejdet.

- Vi har i Lars Ole fundet en god spidskandidat, som vi alle bakker op om, udtaler lokalformand Flemming Knudsen i pressemeddelelsen. Lars Ole glæder sig til at repræsentere DF i Hillerød i den kommende valgkamp, hvor han blandt andet vil kæmpe for en kommune i balance, hvor der fortsat skal være liv i oplandsbyerne rundt om i kommunen.

Partiskiftet kommer ikke bag på Venstres formand i Hillerød, Jakob Truelsen.

- Vi har haft et supergodt samarbejde med Lars Ole. Men det er ikke nogen hemmelighed, at Lars Ole har haft det svært med Venstre på landsplan i det sidste stykke tid. Og på den baggrund kommer Lars Oles beslutning ikke bag på mig, siger formand for Venstre i Hillerød, Jakob Truelsen i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: DEBAT: Valgkampen er startet for Lars Ole
Smækker ikke med døren

Lars Ole Skovgaard Larsen fik ved kommunalvalget i 2017 426 personlige stemmer, hvilket gav ham en fjerdeplads blandt Venstres kandidater, kun overgået af Klaus Markussen, Øzgen Yücel og Peter Frederiksen. Lars Ole Skovgaard Larsen har nu meldt sig ud af Venstre og ind i Dansk Folkeparti.

- Jeg har mange gode venner i Venstre og ser frem til et godt samarbejde fremover. Jeg smækker ikke med nogle døre og synes heller ikke, at Venstre gør det i forhold til mig. Jeg åbner i stedet en dør til noget nyt, som jeg kan se mig bedre i. Man udvikler sig jo hele tiden, og det her er det rigtige for mig nu, siger Lars Ole Skovgaard.

Tilbage i 2020 skiftede Peter Lennø fra Dansk Folkeparti til Venstre, så Venstres gruppe voksede til 11. Den er nu tilbage på 10 som ved valget for fire år siden.

- Jeg ville naturligvis gerne have, at Lars Ole var blevet i Venstres gruppe. Men jeg tror ikke på, at tvinge nogen til noget mod deres vilje, så vi ser frem til et godt og frugtbart samarbejde med DF fremover, nu med Lars Ole i spidsen., siger Jakob Truelsen.

arrow Spidskandidat: - Vi har alt for meget fokus på Hillerød centrum
10. juni 2021 kl. 18:00 Opdateret: kl. 14:14
arrow Dansk Folkeparti har tre kandidater klar til valget
03. juni 2021 kl. 15:45 Opdateret: kl. 09:32
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?