21. marts 2019
Uro på Torvet i Hillerød lørdag nat
Uro på Torvet i Hillerød lørdag nat
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Våd bytur endte i vold - og udvisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Våd bytur endte i vold - og udvisning
Opdateret 23. september 2018 kl. 13:18
Hillerød - 23. september 2018 kl. 09:35
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 27-årig litauer har fået en straksdom for vold, samt et indrejseforbud i seks år, efter en episode ved The Old Irish Pub i Hillerød lørdag nat.

Old Irish Pub på Torvet i Hillerød havde den natproblemer med to litauiske gæster. Det førte til, at værtshuset klokken 2.45 tilkaldte politiet, da de to mænd optrådte aggressivt, og man ville have politiets hjælp til at bortvise de to. Da en patruljevogn ankommer er den ene litauer, en 27-årig mand, ikke til at få ned på jorden - og han blev derfor taget med for at køle af i detentionen, oplyser vagtchef Jesper Hansen, Nordsjællands Politi.

Men et par timer senere, klokken 4.38, tilkaldes politiet igen til den irske pub, og da de når frem, ligger pubbens dørmænd ovenpå en urolig mand. Det viser sig at være litauer nummer to, der, inden han blev nedkæmpet, havde tildelt et knytnæveslag til en anden gæst.

- Forurettede er en 21-årig mand fra Farum, og episoden fandt sted ved indgangen til pubben. Patruljen anholder derfor den 27-årige litauiske mand og bringer ham til detentionen. Manden, der ikke har bopæl eller adresse i Danmark blev sigtet for vold, og han søndag formiddag dømt skal sidde fængslet frem til den 18. oktober, hvorefter han udvises, oplyser vagtchefen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede