18. oktober 2018
Der er sætningsskader på Roskildevej. Dels er der opstået niveauforskel på tværs af vejen, og dels er der kommet store revner i vejen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Der er sætningsskader på Roskildevej. Dels er der opstået niveauforskel på tværs af vejen, og dels er der kommet store revner i vejen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ukendte skader giver bump og revner på trafikeret vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ukendte skader giver bump og revner på trafikeret vej
Opdateret 11. januar 2018 kl. 12:26
Hillerød - 11. januar 2018 kl. 12:24
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er sætningsskader og store revner flere steder på Roskildevej ved Herredsvejen i Hillerød, skriver Frederiksborg Amts Avis. Skaderne skyldes forsyningens gravearbejde, oplyser Hillerød Kommune. Det er muligt, siger forsyningen.

»Bump-bump«, »bump-bump«. Sådan lyder det, når man i bil kører på Roskildevej forbi Elgiganten og Føtex. Her over cykeltunnellen, der fører under vejen, er der kommet niveauforskel to steder tværs henover vejen, og langs med vejen er der kommet flere meter lange revner.

Skaderne følges tæt, oplyser Hillerød Kommune, og revnerne er da også blevet udbedret. På tre sider af Roskildevej er Hillerød Forsyning i færd med at grave, idet man også arbejder på den nordlige side af Herredsvejen. Og ifølge Hillerød Kommune er det forsyningens arbejde, der er årsag til skaderne.

- Sætningsskaderne ved Føtex, det vil sige på Roskildevej mellem Herredsvejen og Slangerupgade, er forårsaget af Hillerød Forsynings gravearbejder i forbindelse med en spildevandsledning. Skaderne blev erkendt for cirka tre måneder siden, og Hillerød Kommune har bedt forsyningen foretage løbende kontrolnivellementer for at kontrollere, om sætningerne forværres, forklarer sektionsleder i kommunens afdeling for Trafik, Vej og Park, Ivan Sønderholm Christensen.

I Hillerød Forsyning har man dog ikke helt accepteret kommunens placering af ansvaret hos forsyningen.

- Vi har ikke nogen ide om, hvad det skyldes på nuværende tidspunkt. Men vi er bevidste om, at vi laver et meget stort projekt ved siden af, og sammenhængen mellem de to ting er nærliggende, men det skal vi først have undersøgt, siger Hillerød Forsynings spildevandschef, Peter Underlin.

- Det kan meget vel være, at kommunen har ret i det. Men vi skal undersøge det noget mere, tilføjer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk