23. april 2019
Det glæder Christina Thorholm (R), at innovationsministeren bruger de positive erfaringer fra frikommuneprojektet til at give andre kommuner mulighed for at samarbejde på samme måde. Foto: Allan Nørregaard
Det glæder Christina Thorholm (R), at innovationsministeren bruger de positive erfaringer fra frikommuneprojektet til at give andre kommuner mulighed for at samarbejde på samme måde. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand: Godt ministeren bruger vores erfaringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand: Godt ministeren bruger vores erfaringer
Hillerød - 06. oktober 2018 kl. 10:08
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det glæder udvalgsformand Christina Thorholm (R), at regeringen gør brug af de erfaringer fra frikommuneprojektet, som man blandt andet har høstet i Hillerød, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Ny lov skal rydde op i rigide regler

I Hillerød Kommune tog man i starten af året kritik til sig fra socialt udsatte borgere og deres pårørende om, at de kommunale enheder ikke talte godt nok sammen. Det mundede ud i et frikommuneprojekt, som 15 personer pt. er med i. Muligheden opstod, fordi Hillerød, ligesom en række andre kommuner, er med i en frikommunenetværk.

Det var på baggrund af frikommunernes erfaringer, at Folketinget i juni vedtog en ny lov på området, som regeringens reformudspil nu er en forlængelse af.

- I Hillerød Kommune har vi haft mulighed for at være en del af et frikommuneprojekt en plan om borgeren, hvor vi har arbejdet med en plan som fagpersonerne samarbejder om for at hjælpe borgeren bedst muligt. Det glæder mig meget, at ministeren bruger de positive erfaringer fra frikommuneprojektet til at give andre kommuner mulighed for at samarbejde på samme måde, med én plan. Og det glæder mig endnu mere, at flere af de mennesker med de sværeste sociale og sundhedsmæssige problemer får en bedre hjælp og støtte, siger formand for byrådets Omsorgs- og Livskraftudvalg Christina Thorholm (R).

Hun noterer sig, at der i regeringens udspil lægges vægt på én samlet indgang til den offentlige sektor.

- Vi ved, at det er vigtigt, at der er en medarbejder, der støtter op og koordinerer aftaler med borgerne i de ofte mange forskellige kontakter, borgeren har til kommunen, når der er svære problemstillinger i familien. Så jeg håber, at lovpakken også lægger vægt på det element, siger hun.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede