12. april 2021
Bestyrelsesformand Klaus Markussen (V) og den øvrige bestyrelse i Hillerød Forsyning fik opbakning fra størstedelen af byrådets partier, da Konservative foreslog bestyrelsen fyret. Foto: Allan Nørregaard
Bestyrelsesformand Klaus Markussen (V) og den øvrige bestyrelse i Hillerød Forsyning fik opbakning fra størstedelen af byrådets partier, da Konservative foreslog bestyrelsen fyret. Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udskældt bestyrelse går fri af fyring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udskældt bestyrelse går fri af fyring
Hillerød - 26. november 2020 kl. 04:02
Af Anna Törnqvist Jensen

Hillerød Forsyning har det seneste år været i vælten, og mens selskabets administrerende direktør i sidste uge fik en fyreseddel, overlevede selskabets bestyrelse, da Konservative i Hillerød onsdag forsøgte at få byrådets opbakning til at afsætte den nuværende bestyrelse.

Det Konservative byrådsmedlem Nikolaj Frederiksen ridsede forsyningsselskabets møgsager op, da han forsøgte at skaffe opbakning til sit forslag.

arrow Læs også: DEBAT: Lidt historie om Hillerød Forsyning

- Det er forbrugernes selskab, og de har fortjent den bedste ledelse, sagde Nikolaj Frederiksen.

Kun Nye Borgerlige bakkede op om forslaget, mens de øvrige partier i byrådet over en bred kam udtrykte fuld tillid til bestyrelsen.

- Jeg mener, bestyrelsen i Hillerød Forsyning er i færd med at tage fat på mange af de problemer, som er blevet nævnt, og jeg har tillid til bestyrelsen, fordi bestyrelsen har truffet en række beslutninger, som efter min mening viser, at det kan man godt have, sagde borgmester Kirsten Jensen (S) blandt andet.

arrow Efter fyring: Aftale holdes hemmelig
22. december 2020 kl. 04:37 Opdateret: kl. 20:52
arrow Hemmelig aftale om fyring
22. december 2020 kl. 04:06 Opdateret: kl. 20:49
arrow Stramt regelsæt skal give udskældt forsyning frisk start
17. december 2020 kl. 05:31 Opdateret: kl. 21:12
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?