21. november 2017
Svømmere og cyklister hjælper hinanden. Især hvis de er på samme hold i triatlon-stafetten. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Svømmere og cyklister hjælper hinanden. Især hvis de er på samme hold i triatlon-stafetten. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Triatlon-folket mærker ingen træthed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Triatlon-folket mærker ingen træthed
Hillerød - 11. september 2017 kl. 06:42
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2013 og 2014 var der omkring 1100 deltagere i Langgarvernes årlige triatlon-stævne, men så steg antallet af lignende begivenheder rundt omkring i landet. Sidste år var der kun 520 deltagere, og i år er tallet faldet til 407. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Sådan er udviklingen, men jeg tror at alle alligevel har haft en god oplevelse, siger Niels Ole Hansen fra arrangørklubben. Sammen med 11 andre løbsværter har han arrangeret løbet med Hillerød Svømmehal som udgangspunkt. Derudover var der omkring 60 frivillige involveret på selve løbsdagen, der modsat lørdag var »ramt« af solskin.

- Det betød ikke kun godt humør blandt deltagerne, men nok også at der mødte rigtig mange venner og tilskuere op. Jeg vil tro, der i målområdet var dobbelt så mange tilskuere som deltagere, vurderer Niels Ole Hansen, som også kan fortælle, at årets triatlonstævne i den 82-årige Sune Frederiksen havde løbets ældste deltager.

Tilbagegangen i deltagertaller får heller ikke Langgarverne til at virke modfaldne. Man er vel konkurrence-mennesker.

- For netop at gøre løbet endnu mere interessant har vi i år lavet en mere international rute og derudover en for begyndere. En tredje mulighed er den såkaldte sprintrute, fortæller Niels Ole Hansen, der især håber at ruten for begyndere, også kaldet bronzeruten fremover kan lokke flere deltagere til idrætsgrenen med de tre discipliner, svømning, cykling og løb. Det sidste omkring Teglgårdssøen.

Guldruten med OL-distancerne består af 500 meter svømning, 20 km cykling og 10 km løb. Sølv- eller sprintruten var på 750 m, 20 km og 5 km, mens bronzeruten var på 200 m, 20 km og 5 km. Derudover er der stafetten: 500 meter svømning, 20 km cykling og 10 km løb.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk