22. april 2021
De fleste røverier blev begået ved eller omkring forskellige S-togsstationer blandt andet her ved Birkerød Station.
De fleste røverier blev begået ved eller omkring forskellige S-togsstationer blandt andet her ved Birkerød Station.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre unge tiltalt for 12 gaderøverier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre unge tiltalt for 12 gaderøverier
Hillerød - 07. oktober 2020 kl. 10:18
Af Marianne Due

Tre unge på 15, 16 og 17 år er blevet tiltalt for 12 gaderøverier blandt andet ved s-togsstationerne i Lyngby, Birkerød og Hillerød.

arrow Læs også: Teenagere begik 12 yderst grove gaderøverier: Her er dommen

De tre drenge blev varetægtsfængslet i surrogat den 1. juli 2020 sigtet for en stribe gaderøverier i Hovedstadsområdet. Efter en større efterforskning har Københavns Politi nu rejst tiltale i sagen. De tre tiltalte står i følge tiltalen bag i alt 12 gaderøverier, hvor der i flere tilfælde blev truet med kniv. De fleste røverier blev begået ved eller omkring forskellige S-togsstationer. Det drejer sig om Lyngby Station, Hellerup Station, Birkerød Station, Hillerød Station, Nørreport, Flintholm Station og KB Hallen Station.

- Det er et omfattende sagskompleks med mange grove sager, hvor en solid efterforskning har ført til, at vi nu kan tiltale de tre personer for de 12 røverier. Nu skal sagen gå sin gang i retten, siger Emil Lykke Gregersen, der er anklager i sagen.

Udover de i alt 12 gaderøverier tiltales de tre unge også for efterfølgende vidnetrusler, da de truede de forurettede til ikke at gå til politiet. Samtidig tog de billeder af de forurettede og affotograferede deres sygesikringskort.

arrow Ung mand truet med kniv på åben gade
03. oktober 2014 kl. 12:06 Opdateret: kl. 17:09
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?