22. november 2017
Efter skoletid mødte over 70 elever og lærere op i kantinen for at hylde de tre verdensmestre, Julius Graungaard Johansen, 3e, Thomas Frederiksen stenthal, 1d og Carsten Lundh, til en reception.
Efter skoletid mødte over 70 elever og lærere op i kantinen for at hylde de tre verdensmestre, Julius Graungaard Johansen, 3e, Thomas Frederiksen stenthal, 1d og Carsten Lundh, til en reception.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre cyklende verdensmestre fejret på HTX

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre cyklende verdensmestre fejret på HTX
Hillerød - 11. september 2017 kl. 18:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Teknisk gymnasium i Hillerød rummer tre personer, som har vundet verdensmesterskab i Cykling. Torsdag den 7. september efter skoletid mødte over 70 elever og lærere op i kantinen for at hylde de tre verdensmestre, Julius Graungaard Johansen, 3e, Thomas Frederiksen stenthal, 1d og Carsten Lundh, til en reception. I dagens anledning havde de taget deres guldmedaljer og grej med.

Thomas fortalte om mountain bike orienteringssporten og viste flotte billeder fra VM. Han viste kort og fortalte om de overvejelser, man skal gøre, når man kører og skal læse kort samtidig. Og han fortalte om den mentale forberedelse inden, under og efter løb.

Julius har primært fået sin resultater på bane og berettede om, hvordan hans verdensmesterskab var opnået, og om de tanker og håb han har for fremtiden, måske kommer han til OL i Tokyo i 4km holdløb, en af Danmarks paradediscipliner

Carsten Lundh, som underviser i kommunikation, IT og Design på skolen, har også vundet (semi)VM i sin aldersklasse, derfor blå vm-trøje. Han fortalte om det at være cykelrytter, og kunne berette om en meget ung Julius, han havde trænet, og om sit personlige kendskab til Thomas. Carsten roste begge elever for at tage både sporten og uddannelsen lige alvorligt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk