22. juni 2021
22-årig mand er idømt 60 dages fængsel for at trænge ind i en anden mands lejlighed i Hillerød og slå ham. Arkivfoto: Allan Nørregaard
22-årig mand er idømt 60 dages fængsel for at trænge ind i en anden mands lejlighed i Hillerød og slå ham. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trængte ind i lejlighed og slog anden mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trængte ind i lejlighed og slog anden mand
Hillerød - 10. maj 2021 kl. 05:01

En 22-årig mand blev forleden idømt 60 dages fængsel for vold mod en anden mand.

arrow Læs også: Mand varetægtsfængslet efter blodigt overfald: 42-årig mand tæsket med koben

Voldsepisoden fandt sted 13. december 2020 på en adresse i Hillerød, hvor den 22-årige dukkede op i den anden mands lejlighed i Hillerød omkring klokken 05 om morgenen.

Om ekskæreste

Ifølge dombogen ønskede den 22-årige at konfrontere den anden mand om et forhold med en ekskæreste. De nærmere omstændigheder fremgår ikke af dombogen.

Den 22-årige huskede, da sagen var for Retten i Hillerød, at han var voldsomt beruset, og at han gik ind i lejligheden. Men så husker han ikke mere og nægtede sig skyldig i overfaldet.

Slog flere gange

Manden, som blev overfaldet, sagde i retten ifølge dombogen, at han intet kunne huske, fordi han sov, da det skete.

Men et vidne forklarede, at den 22-årige blev slået flere gange både i ansigtet og på kroppen af tre indtrængende mænd, står der i dombogen.

Da den 22-årige erkendte, at han havde været i lejligheden, fandt retten ham skyldig, mens en anden mand, som ikke kunne knyttes til gerningsstedet, blev frifundet.

Den 22-årige havde i forvejen en anden dom i bagagen fra 19. januar i år, hvor han blev dømt fængsel i 30 dage for vold eller trusler mod person i offentligt embede og for at overtræde våbenloven med en baseballbat.

Dommen blev afsagt 23. februar.

arrow To mænd anholdt efter overfald
31. maj 2021 kl. 11:19 Opdateret: kl. 11:19
arrow Så du noget? Mand på løbehjul tog kvælertag på 19-årig
12. maj 2021 kl. 11:37 Opdateret: kl. 11:47
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?