13. december 2019
Felix Wolff og Jørgen Sthelis slår sig sammen.
Felix Wolff og Jørgen Sthelis slår sig sammen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tømrervirksomheder lægges sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tømrervirksomheder lægges sammen
Hillerød - 16. juli 2019 kl. 07:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere kompetencer, høj teknisk kunnen og øget fleksibilitet skal være resultatet, når en af Nordsjællands største tømrervirksomheder, Wolff Svendsen, udvides med Tømrermester Jørgen Sthelis' hold.

- I Jørgen Sthelis får vi en dygtig tømrer med stor erfaring og teknisk indsigt med om bord, så det glæder vi os meget til, forklarer Felix Wolff, partner i den mere end 50 år gamle tømrervirksomhed Wolff Svendsen på Industrivænget.

Og netop de ældre, garvede kræfter er noget, der bliver værdsat, for den type erfaring og specialiseret viden er ikke noget alle tømrervirksomheder besidder. Tømrermester Jørgen Sthelis har med sit hold netop over en længere årrække specialiseret sig at udbedre og forebygge forsikringsskader i samarbejde med Danmarks største forsikringsselskaber. Og med sammenlægningen får Wolff Svendsen, der ikke tidligere har fokuseret på området, nu muligheden for også at stå stærkt på dette felt.

Gensidig glæde
At sammenlægningen er en styrke, er begge parter enige om.

- Det at blive en del af en større virksomhed er en stor mulighed, hvor vi kan udvikle vores kompetencer samtidig med, at vi bliver mere fleksible, forklarer Jørgen Sthelis, hvis kommende tilstedeværelse på Industrivænget betyder en styrkelse af serviceafdelingen, når spidskompetencen rykker ind i den store organisation.

Den 1. august møder de otte nye medarbejdere op hos Wolff Svendsen,