18. oktober 2019
Borgerne, der har svaret på brugerundersøgelsen, er godt tilfreds med den mad, de får serveret fra køkkenet MAD til hver DAG. Foto: Allan Nørregaard
Borgerne, der har svaret på brugerundersøgelsen, er godt tilfreds med den mad, de får serveret fra køkkenet MAD til hver DAG. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilfredshed med MAD til hver DAG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilfredshed med MAD til hver DAG
Hillerød - 12. juli 2019 kl. 17:00
Af Camilla Bjørkman Aagaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Langt de fleste af de borgere, der har svaret på tilfredshedsundersøgelsen om maden fra køkkenet MAD til hver DAG, er rigtig glade for maden.

Køkkenet MAD til hver DAG, der er et §60 selskab mellem Albertslund, Allerød, Frederikssund, Halsnæs og Hillerød kommuner, producerer hver dag 2500 måltider til borgere i de fem kommuner.

MAD til hver DAG gennemfører hvert andet år en stor tilfredshedsundersøgelse blandt de borgere, som modtager mad fra køkkenet. Modtagerne af mad fordeler sig i to målgrupper: Hjemmeboende borgere og beboere på plejecentre.

44 procent af borgerne på plejecentrene og 49 procent af de hjemmeboende borgere har svaret på tilfredshedsundersøgelsen, og langt de fleste er godt tilfredse med maden. 87 procent af de hjemmeboende svarer, at de er tilfredse eller meget tilfredse med hovedretterne, mens tallet er 80 procent for plejecenterbeboere. Desserterne scorer endnu højere med henholdvis 96 procent og 89 procent.

Et vigtigt fokusområde
Ingo Hvid, som er formand for bestyrelsen i MAD til hver DAG, er meget tilfreds med tallene:

- Jeg er meget glad for og stolt af vores fælles § 60 selskab, der igen kommer med en flot brugertilfredshedsundersøgelse. Maden og selve måltidet er et meget vigtigt fokusområde ude på plejecentrene, det er jo altid maden borgerne taler om, altså har måltidet også en meget stor betydning for deres trivsel og livskvalitet ude på plejecentrene, og vi har hele tiden fokus på at forbedre maden og lytte til brugerne, siger han i en pressemeddelse.

Ifølge MAD til hver DAG skal fokus på sluttilberedning, værtsskab og »rette mad til rette borger« øge tilfredsheden på plejecentrene.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede