11. maj 2021
Jens Jepsen, som tidligere stod i spidsen for Klaverfabrikken, kommer nu til byen og giver to koncerter i folks hjem. Pressefoto
Jens Jepsen, som tidligere stod i spidsen for Klaverfabrikken, kommer nu til byen og giver to koncerter i folks hjem. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere kulturhusleder giver koncert

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere kulturhusleder giver koncert

Jens Jepsen gæster Hillerød med to intimkoncerter

Hillerød - 01. maj 2021 kl. 15:30

Sangskriveren Jens Jepsen tager nu på Danmarksturné med små, intime koncerter i publikums stuer og haver.

arrow Læs også: Klaverfabrikken i jubel: Fortsætter som regionalt spillested

I alt får musikeren 20 stop fordelt rundt i Danmark. Koncertturnéen er etableret gennem platformen low-fi, som forbinder musikere med publikum, der gerne vil arrangere koncerter i deres eget hjem.

Det er intime koncerter med mellem 20 og 80 billetter i salg - og der er noget særligt ved de små koncerter, udtaler Jens Jepsen i en pressemeddelelse:

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme på turné igen, og jeg glæder mig til at møde et publikum i en helt særlig koncertramme. Stue- og havekoncerter er det ypperste. Det er svært at beskrive, hvis man ikke har oplevet det. Man er på besøg hos een, man ikke kender, og man er også til koncert. Jeg oplever gang på gang, at musiker, vært og publikum i tæt samspil får skabt unikke, mindeværdige koncerter".

Tog springet

Jens Jepsen sagde sit job op som leder på Klaverfabrikken i Hillerød 1. marts 2020 for at tage springet til at blive fuldtidsmusiker. Dengang var kalenderen fuld af koncerter og spillejobs - men så kom en pandemi i vejen.

"Marts 2020 var ikke det bedste tidspunkt at starte fra scratch, men det var der, jeg stod. Siden har jeg blandt andet spillet gårdkoncerter på mere end 180 plejecentre i hele landet, fordi det var det, der kunne give hverdagen værdi med musik, både for andre mennesker og mig selv," fortæller han.

Datoer flyttet

Rejsen til hans nye danmarksturné har også været lang. Datoerne er blevet flyttet gang på gang, og både musiker og værter har oplevet stor usikkerhed om restriktionernes og pandemiens udvikling. Men 22. april kunne turnéen endelig starte.

"Jeg håber, at der er en masse, der trænger til at komme til koncert og tør prøve noget, de ikke har prøvet før - mine sange og en stuekoncert," siger Jens Jepsen, som giver koncert i Hillerød 22. maj og igen 15. august.

Læs mere og køb billetter på lowficoncerts.com.

Mdt

arrow Se billederne: Coronakoncerter spredte lys på en gråvejrsdag
27. april 2020 kl. 16:01 Opdateret: kl. 16:01
arrow Se billederne: Nu har Klaverfabrikken fået en ny leder
27. februar 2020 kl. 20:45 Opdateret: kl. 20:45
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?