20. september 2021
Der skal vælges to forbrugerrepræsentanter til bestyrelserne i Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S, der er datterselskaber under Hillerød Forsyning A/S Holding, når der er valg til efteråret. Arkivfoto
Der skal vælges to forbrugerrepræsentanter til bestyrelserne i Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S, der er datterselskaber under Hillerød Forsyning A/S Holding, når der er valg til efteråret. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere byrådsmedlem stiller op til valg i Hillerød Forsyning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere byrådsmedlem stiller op til valg i Hillerød Forsyning
Opdateret 28. juli 2021 kl. 14:03
Hillerød - 28. juli 2021 kl. 14:00
Af Martin Warming

Tidligere byrådsmedlem Kim Hendry stiller op til forbrugervalget i Hillerød Forsyning.

arrow Læs også: Byrådet skal finde nye folk til bestyrelser

Det oplyser han i en mail til Hillerød Posten.

Der skal vælges to forbrugerrepræsentanter til bestyrelserne i Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S, der er datterselskaber under Hillerød Forsyning A/S Holding, når der er valg til efteråret.

Og 54-årige Kim Hendry bliver altså én af dem, man kan stemme på.

"Jeg stiller op for at være med til at højne det positive i Hillerød Forsyning og for at være med til at sørge for, at der bliver kortere mellem selskabet og kunderne - og på en meget mere positiv, åben og konstruktiv måde, end der har været det sidste stykke tid med det ene personangreb efter det andet i medierne," skriver Kim Hendry i en mail til Hillerød Posten.

Kim Hendry forklarer i et telefoninterview med Hillerød Posten, at han med personangreb mener de 'angreb', der har været på nogle af direktørerne og den siddende bestyrelse i Hillerød Forsyning.

"Dem, tror jeg, er alle bekendt med," siger han.

"Jeg har gennem min tid i erhvervslivet været med i flere ledelser og gennem frivilligt og politisk arbejde tidligere kunne forholde mig kritisk men objektiv og konstruktiv på samme tid, uden at andre føler sig chikaneret og forulempet," står der endvidere i mailen fra Kim Hendry, der dog ikke ønsker at uddybe, hvad han mener med "chikaneret og forulempet".

Kim Hendry håber meget, at han bliver valgt ind i bestyrelserne for de to selskaber.

"Det vil være med en stor position stolthed at skulle repræsentere netop borgerne i disse bestyrelser, desværre kun på vand-delen, men hvis der på et tidspunkt kommer en åbning for, at der også skal være borgerrepræsentanter i Hillerød Forsyning A/S Holding, så vil jeg også meget gerne være med i det," siger han.

Kim Hendry, der bor i Skævinge, stillede i 2013 op til kommunalvalget i Hillerød for Liberal Alliance uden dog at blive valgt ind. Da Liberal Alliances Jonathan Nielsen i slutningen af 2016 forlod byrådet, overtog Kim Hendry hans plads. Han var i mellemtiden blevet løsgængere, mens meldte sig i starten af 2017 ind i Nye Borgerlige, som han forlod igen i juli 2017. Han genopstillede ikke til kommunalvalget i november 2017.

Forbrugervalget til bestyrelserne i Hillerød Vand A/S og Hillerød Spildevand A/S afholdes online i perioden fra den 24. september til den 24. oktober.

Man kan melde sit kandidatur til valget frem til den 12. august.

Tidligere byrådsmedlem Kim Hendry stiller op til forbrugervalget i Hillerød Forsyning, oplyser han i en mail til Hillerød Posten. Privatfoto

arrow Ombudsmanden: Hillerød Forsyning skal forklare politianmeldelse
07. august 2021 kl. 12:19 Opdateret: kl. 22:17
arrow Kammeradvokat udvider undersøgelse af Hillerød Forsyning
30. juli 2021 kl. 06:23 Opdateret: kl. 15:52
arrow Det gror på Hillerøds vilde renseanlæg
25. juni 2021 kl. 10:09 Opdateret: kl. 10:09
Synes du, at kommunen er der for dig?